![]() |
7.5 için denedim internet cafeciyim mecburum 7.5 kullanmaya çünkü çook çabuk açılıyor Liwe Çook Ağır Msn neyi Tanımak için Saatlerce Döndügü Gene oldu 7.5 i Aynen uygulladım Ama olmadı Şoyle bi Hatta Mesajı Gönderdi [31 Sıra Sayısı Msidcrl.dll Dinamik Bağlantı Kitaplığında Bulunamadı.] Sizce Bu NBeden olabilir Bana Yardımcı olursanız Sevinirim iyi Günler... |
ben o zipli dosyayı nasıl o klasöre atabilirim yardım |
Alıntı:
|
msn 7.0'ın güncellenmiş versiyoununu yükledim fakat gene başka bir sürüm var güncelleyin, fln gibi bir uyarı verio msn ütfen yardımmmmmm :( |
abi 1 ci sayfakı ilk 2 mesajını okudum ama anlıyamadım eki yukluyorum Msn messengere kopyalıom msn 7,5 kuruyorum 31 sıra sayısı msidcrl dinamik baglantı kitaplıgında bulunamadı diyorrrrrrr.Yardım edin nolor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bilgisayarım\C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Not : Bu işlemi yaparken Msn'niz kapatmayı unutmayınız. |
banada bi yardım edebilirmisiniz....rica ediyorum msn 7.0 nin güncellenmiş versiyonunu yükledim ama hala yüksek bi sürümünü yükleyin fln diyor...ve açılmıo msn |
Alıntı:
|
Alıntı:
Burdan ilgili dosyayı indirip: DLL-files.com - msidcrl.dll, free download C:\WINDOWS\System32 klasörüne kopyalamayı deneyin. İşe yaramazsa MSN Messenger 7.5'i tekrar kurmayı deneyin: MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abi Konu ekli zipi indirdim Msn messengere yazdırdım Msn 7,5 Kurdum tıkladıqımda acmak için Şunu diyor '' 31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. '' |
Alıntı:
|
güncellemek iyidir... |
Alıntı:
|
Selamlar Bir Sorunum Var Ama Yardimci Olurmusunuz ? Windowsum Farkli Surucude Kurulu Dedigin Yolu Takip Ederek Kurulumu Yaptim Ama Hata Verdi "31 sıra sayısı, mcidcrl.dll dinamik bağlantı kitapliğinda bulumadi." bu sekilde bir hata verdi ne yapmam lazim? Tsk Ederim.. |
program files'te messenger plus3 diye bi klasör yok! Zip'tyeki msgplush.dll dosyasını nereye kopysalayacam ben bilen var mı acaba? |
bende dediklerinizi denedim ama başaramadım.sonra denetim masasında msn live mess-plus live ve eski msne aşt tüm programları kaldırdım.. 7.5i baştan kurdum.eklentileride hallettim şimdilik 7.5 sorunsuz çalışıyo ama saatın yanındaki ikonlar yani msn ikonları eski ikonlar gibi değil..bulanık yada nasıl diyim böyle kare kare bölünmüş gibi bu neden kaynaklanıyo normal mi?bilgisayarı yeniden başlattım ama fayda etmedi |
live msn ye sinir oluyorum, dediklerinizi aynen yaptım ve her şey yoluna girdi şimdilik, ayrıca tüm yamalarımda çalışıyor, çoklu oturum bile çalıştı, nasıl mutlu oldum anlatamam, 2 arkadaşım daha beni aradı ne yapacağız diye, onların bilgisayarınada aynen uyguladım yaptıklarımı... gerçekten teşekkürler, bizi live msn den kurtardığınız için... |
Alıntı:
Alıntı:
Tabi MessengerPlus! 3 yüklü olması gerekir. |
çok denedim yazıları çok okudum ama plus olmuyor yauuu |
kafeme kurdum yaptım fakat bugün bi çogu yine aynı hatayı güncelleme hatasını verdi acaba nedendir |
Yok Gene Ayni Hata Veriyor Windows Farkli Sürücüde Kurulu Oldugu Icin mi Anlamadim :(( 7.5 işlemi tamamdir cok tesekkur ederim.. saolun ama şimdide PLUS calişmiyor denildiği gibi MsgPlusH.dll bu dosyamizi PLUS icine kopyaladim ama PLUS calişmadi bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.. Cok Tsk.. |
Alıntı:
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
------------------------------------------------------------------------------------------------ Sonuç olarak; Ya Windows Live Messenger 8.1 - 8.5 gibi üst sürümlere güncelleyeceksiniz, Ya Windows 2000 uyumluluğu ile güncelleme sorununu aşıp simge sorunu ile yaşamaya alışacaksınız, Ya da verdiğimiz EXE ve DLL dosyasını kullanarak MSN Messenger 7.5 ve Messenger Plus! v3'ü kullanmaya sorunsuz devam edeceksiniz... Tüm Messenger sürümlerine burdan ulaşabilirsiniz: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
bende dediklerinizi denedim ama başaramadım.sonra denetim masasında msn live mess-plus live ve eski msne aşt tüm programları kaldırdım.. 7.5i baştan kurdum.eklentileride hallettim şimdilik 7.5 sorunsuz çalışıyo ama saatın yanındaki ikonlar yani msn ikonları eski ikonlar gibi değil..bulanık yada nasıl diyim böyle kare kare bölünmüş gibi bu neden kaynaklanıyo normal mi?bilgisayarı yeniden başlattım ama fayda etmedi bu msjın sahibi benim şimdi ben durumu hallettim mi anlamadım ilk sayfada anlattıklarınız yapılırsa ikonlar garip kalıcak?ben durumun farkında olmadan 7.5 sorunumu halllettim mi?7.5i çalıştıranlardada ikon eski ikon gibi mi?yoksa bende göründüğü gibi bulanık mı? |
emeğine sağlik kardesim Bi Sorum olcak size Ya.. Bizim cafede Sİmdi Bazi Makineler.. 7,0 Dan başkasini acmiyor Nasi,l live veya 7,5 acmasını sağlariz bir bilginiz varmı acaba ben okadar aradim bunla ilfgili Pek ipucular Bulamadim Bi kac tane vardi aslinda ama Olmadi Denildiği Gİvbi SOnuç Gerçekleşmedi yardımcı olursaniz.. sevinirim saygılar Kolay Gelsin.. |
Alıntı:
|
arkadaslar, bende msn 7,5 vardı yeni sürüm yazısı cıktı. yukle dedim yuklenmeye basladı 8.1 fakat sonlara dogru bi kutu cıktı ve USN gunluk yazılamıyor diyor.kaç kere denedıysem kurmayı bu yazı cıkıyor.ve 7,5 yada diger baska hiç bir surumden msn e giremiyorum şuan??? bilgisi olan var mı. tskler.. |
arkadaslar yardım edebilcek olan var mı bana ?? |
İkon problemi ile ilgili nasıl olduğunu anlamadım ama kendi kendine düzeliyor 1 gün sonra düzeldi bende |
olmuo yaaaa yardım edicek olan yokmuuuu :*( |
|
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/695850-mesaj26.html Ayrıca msidcrl.dll dosyasını hem MSN Messenger hem de \Windows\System32 klasörüne kopyalamayı deneyin. |
8.1 ve 8.5 aşırı CPU yiyor neden olabilir ? 8.0'da böyle bir sorun yok |
Alıntı:
Şu konuları inceleyip kişisel içeriklerinizin bulunduğu klasörleri temizlemeyi deneyebilirsiniz: MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Alıntı:
http://img527.imageshack.us/img527/6563/cpugf8.jpg SS'de de görünüyor Messenger CPU yemiyor ama System bütün CPU'yu yiyor. MSN'yi kapattığımda System normal seviyesine geliyor MSN'den kaynaklanıyor ama neden bunu çözemedim. |
Alıntı:
BETA 1: https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/27396-windows-live-messenger-8-5-beta.html BETA 2: Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe |
StuffPlug-NG in hala çalışmıyor acaba StuffPlug-NG.dll dosyasında değişiklik yapabilirsenz düzelebilirmi ki:S siz denemişinizdir ama http://img168.imageshack.us/img168/5431/adszgl6.jpg |
StuffPlug-NG'yi denemedim, uygun bir zamanda yükleyip kontrol ederim ama şimdiye kadar başka sorun yaşayan çıkmadı... |
Benım bir sorum olacak size dediğinizi uyguladım ve sorunsuz çalıştı MSN Messenger 7.5 0324 güncelleme isteği çıkmıyor artık, yanlız ben Mess Patch yada A-Patch kuramıyorum şuan da titreşim korumasını devre dışı bırakmam ve reklamlardan kurtulmam lazım 7.5 de!çift msn kullandığım için Live 8.5 de var c:program files dizinin de 7.5 sürümü masaüstünde şuan ordan çalıştırıyorum ama işte patch yapamıyorum mess yada a-patch hiç bir sürümünü kabul etmiyor uyumsuz diyor yardımınızı bekliyorum.. Tşk... |
Alıntı:
Bu siteye girin, sol tarafta messpatch light banner'ı var, ona tıklayın: Mess with MSN Messenger: msn emoticons msn names display pictures download |
ßiri ßana Yardım Edeßilirmi msn 7.5i kullanmak KOnusunda Lütfen.:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
StuffPlug-NG 2 MSN Plus ! 3.60.144 StuffPlugNG i yeniden kurarak hallettim ama bazi ufak hatalar olustu olsun kullanabiliom ya yeter http://img237.imageshack.us/img237/2825/51921241bj9.jpg |
Vallahi Helal olsun saatlerdir yapmadığım kalmadıı MSN Live'ye esir olmayı bile göze almıştım ama en ssevdiğim sürüm olan 7,5'de şuan MSN mi açtım gerçekten çok tşk ederim sevgili dostum... Sadece yaptığım 1.ZİP li dosyayı yükleyip masa üstüne çıkarmadan Program Files daki MSN Messenger'ın içine atmak oldu... Çok sağol tekrarda.. |
Neutralizer walla çok makbule geçti dökümanı hazırlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.msidcrl.dll hatası alan arkadaşlar MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe msn sürümünü yüklesinler sorunları %99 çözülecektir. |
http://img294.imageshack.us/img294/6140/adszgx9.jpg Böyle bir hata verdi 7.5 yamasında ne yapmam gerekli Arkadaşlar. |
yha arkadaşlar msn messenger 7.5 sürümünü yukluorum kuruyorumm msn actıgımdaaa oturum ac dıorumm bı dosya cıkıyo msn son surum yuklemek ıstermısınız dıoo ewt hayr dıye bı secenek cıkıyoo hyr dıorumm tekrardan oturum ac dıorumm hala aynı dosya cıkıyooo.... ne yapmam gerekıyooo:( yardımcı olurmusunuzz... ŞİMDİDEN TŞK... |
Alıntı:
|
| Saat: 21:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık