![]() |
Alıntı:
|
zaten dinleyemez arkadaşım okurlar; üyeler sağdece yazılanları okurlar konuşamaz , göremez ve bizleri duyamazlar |
https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/buba.gifwalla bende bi yerde okumuştum denedim silen kişileri gösteriyor Msn pencerenizden 1- Araçlar (Tools) 2- Seçenekler (Options) ‘e tıklayın. 3- Gizlilik (Privacy) bölümüne girin. İsim listesindeki isimlerin üzerine gelip sağ tıkladığınızda, açılan menüde “Sil” (Delete) seçeneği çıkıyorsa karşı taraf sizi .MSN listesinden silmiş demektir.https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gif |
Paralı msn plus ve premium hesaplarına nasıl sahip olabiliriz sayın NeutralizeR |
Alıntı:
Microsoft Online Services - MSN Premium & MSN Premium for Bell Sympatico Subscribers |
ya silenleri anladıkda engelliyenleri göremiyomuyuz |
Alıntı:
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) |
bir keresinde msnimin çalınmasına ramak kalmıştı, o zaman önlem olarak 2. yedek bir msn adresi oluşturmuştum. Sonra eski msndeki kişileri kaydedip yenisinde eklemiştim ( bi seferde herkesi eklemenin bi yöntemi vardı ama hatırlamıyorum şu an ) .Ama sonuç epey komik olmuştu. eskisinde beni engelleyenler yenisinde çevrim içi olunca acayip hoş olmuştu. ( masal gibi anlatım galiba ) |
Arkadaslar sizi silenleri bulmak cok kolay yalniz engelleyenleri bulmaniz cok zor fakat imkansiz degildir.Yani sizi kim engellemis onu rahatlikla bulabilirsiniz.Fakat konu acamiyorum eger izin verilirse onuda size rahatlikla anlatirim , paylasim gerek yoksa bir anlamiyok bu ortamin.Sadace konu acmama yardimci olun yeter.Emege saygi lutfen ..:):):):) |
Arkadaşlar size bi link vericem *** burda ıd denen yere adresi altada şifreyi yazıosunuz başta bende kasmıştım şifre vermek konusunda ama gayet güvenli kullanan arkadaşlarım tavsiye ettiler tek tek kimin engelledini ve listesinden sildini görebilirssiniz |
toprak çok zekisin kardeşde bizm için önemli olan bizi silenler değil engelleyenler ve benim bunu acilen öğrenmem lazım ama öle bi praogramda bilen yok galiba :(neyse öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevirm |
Alıntı:
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) |
zaten seçeneklerden öğreniyorsunuz ama benim istediğim program nasıl çevrim içi olan msnde yeşil görünüyorsa engeleyenler yada çevrimdışılarda da böyle farklılık olması. ama yazıdan bu mümkün değil diyorlar ama resmi olarak olabilir de hacker denilen birşey var. anti-resmi yolla herkes herşeyi yapıyor. şifre öğrenme programı yapmıyorlar ama şifreler kırılıyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
istemedigim adresleri nasil silerim arkadaslar benim de belki size gereksiz gelecek bir sorum var msn de kimi zaman bir defaya mahsus yazdiginiz daha sonra hosunuza gitmeyip sildiginiz contclariniz vardir.bunlar normalde msn listenizede gorunmuyor ama tools>>options>>privacy ye gittiginizde sizin online olarak gorup gormemesini istediginiz adresleri iki grup halinde msn hafizada tutuyor.sol bolumdekiler sizin izin verdikleriniz sag bolumdekiler blocklayip sildikleriniz. benim sorum su:sag bolumde silip blockladigimiz adresleri silmemizin bir metodu var mi acaba????simdiden tesekkurler |
Alıntı:
|
arkadaslar,ben engellenip engellenmediğinizi nasıl ogrenebılecegınızı bılıyorum :) şimcik şöyle oluyor :D ama anlatamazsam kusura bakmayın emı.. sımdı kısı lıstenızde kı bır kısının msn ısaretı oluyor ya basında,hıh ıste ona sagla tıklatın,goruntuden,profılı tıklatın.sonra, kısının resmının altındakı profıl ayrıntılarını goster'i tıklatın,sonra kısının bır web gorunumu ,altındada messenger gorunumu cıkacaktır. HIH İŞTE O ALTTAKİ MESSENGER GORUNUMU CIKMAZSA SİZİ ENGELLEMIS DEMEKTIR..... YOLU OLMADIGINI DUSUNENLERE DUYURULUR....... |
Alıntı:
|
Bu yöntemi iki adres arasında deneyince doğru sonuç veriyor ben sormuş olayım %1 yanlışlık payı nedir? anlatırsanız sevinirim.Bilgilenmiş oluruz rica etsem.:D |
Windows Live Spaces ve Profil sayfalarına erişim izinlerinden kaynaklanıyor. Normalde Messenger görünümü izni için Messenger izinli listesini kaldıramıyorsunuz ama Spaces izinlerinde bunu da kaldırabiliyorsunuz. Ve Messenger görünümü izinlerinde normalde Messenger kişilerinin profili görmelerini engelleyemezken, Spaces izinlerinde engellediğinizde ve Messenger görünümü izinlerin için "Spaces ile aynı izinleri kullan"ı seçtiğinizde, Messenger kişilerinin de Messenger görünümünü görmelerini engelleyebilirsiniz. Bu durumda Messenger görünümünü görememek, illa engelli olmayı göstermeyebilir. %1 ihtimal diyorum çünkü çoğu kimse bunu bu şekilde ayarlamaz, zannetmiyorum. |
Anlattığınız için teşekkür ederim.İki farklı oturum açıp denediğimizde oluyor.Böyle doğruluğunu test edebiliriz.Yoksa yanlış bir yöntem mi? |
Alıntı:
|
Msn'de Engelleyenlerieri Görme Diye Çıkan Saçma Sapan Programlara ve Sitelere Son Diyorum Evet evet son yanlış duymadınız Msn de Engelleyenleri görmek Programsız olarak bu kadar basit bi yöntemle Oluyor.... Örneğin: Msn Kişi Listenizden Birine Sağ Tıklayıp Görünümden Profile Girin Sonra Solda Profil Ayrıntılarına Girin Eğer Açılan Sayfada Web Görünümü İle Messenger Görünümü Varsa Kişi Sizi Engellememiştir. Eğer Sadece Web Görünümü Varsa Kişi Sizi Engellemiştir %100 Denendi : ) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhaba öncelikle , bu silinenlerle ilgili değil yazacağım o zaten bilenen basit birşey . ENGELLEYENLERİ BİLME ÖĞRENME : işin aslı ne vardır bilememde engelleyini öğrensen nolur öğrenmesen . sonuçta karşındakinin msn ve kişisel alanı birçok nedenden engellemiş olabilir. msn de özel alana müdahalenin yanlış olduğunu düşünüyorum öncelikle belirtmekte yarar görüyorum. ama bu engelleme geyiği kendimi bildim bileli vardır. NEYSE NETİCEYE GELEYİM. sanırım ben bunun yolunu buldum . ancak belirtmek isterim belirli şartların gerçekleşmesi gerekiyor. şöyle ki, Bir kişi sizi engellemişse bilginiz gibi msn listenizde resmi, ismi ve ismin altındaki iletisi ne şekilde kaldıysa değişmiyor. sizin için hep çevrimdışı göründüğünden (engelli olduğunuzdan yani) Ancak şunu gözlemledim. Eğer kişi sizi engellemişse ve resmini(avantar)veya isimini veya ismin altındaki iletisini değiştirmişse ve siz o kişinin profiline bakmaya yetkili kılınmış iseniz, kişinin space na girip profil detaylarına bakarsanız. msn görüntüsü , ismi ve iletisi en son hangi haldeyse o şekilde göründüğünden değişiklik varsa haaaa bu vatandaş beni engellemiş diyebilirsiniz. çünkü, bu kişi çevrim içi olduğunda resim , isim ve iletisi değişmektedir. ama dediğim gibi bunun için bir çok koşul bir anda gerçekleşmesi gerekir. 1-engelleyen kişi sizi profilinin detaylarını göstermek için yetki vermeli, 2-engelleyen kişi çevrim içine geçtiğinde sizi engelemeden önceki resim , isim veya iletisinde değişiklik yapmalı (müzik parçaları hariç tabi ki) bu şartlar birlikte gerçekleşmeli size kalan sadece sizin listenizdeki en son hali ile engellediğini düşündüğünüz kişinin msn space daki profilde msn görüntüsü arasında karşılaştırma yapmaya kalıyor. AMA TEKRAR EDİYORUM. KARDEŞİM SENİ ENGELLESE N'LUR ENGELLEMESE . YALAN SÖYLEDİ VAR SAYALIM , NE FARK EDER BIRAKIN ARTIK BU NET PARANOYASINI valla ben buldum telif hakkını isterim ona göre haaa .... yeri gelmişken her zaman diyorum güzel bir site burayı beğeniyorum. emekleriniz için teşekkür ederim. Saygı ve sevgilerimle , sağlıcakla kalın.... Asik Shakespeare özür bir konuyu unuttum . şöyle bir durum var . diyelim ki bir kişi engellemedi .ancak bu kişi çevrim içi olduğu sırada siz ç.dışı iseniz ve bu anda avantar isim ve ileti bilgilerini değiştirirse o zaman, kum balığı gibi atlamayın . çünkü garibimin suçu yoktur. işte diyorum ya net paranoyası gereksiz yere kalbini kırarsınız belki arkadaşınızın. Unutmayın dostluklar saygı ve güvenle başlar , bunlarla kemikleşir.İnanın değmez böyle bir paranoya için kalp kırmaya ... Asik Shakespeare Alıntı:
|
Engelleyeni öğrenmenin çok da önemli olmadığı konusunda asikshakespear'e katılıyorum. Hatta ben bunun çok gizlenmesi gereken birşey olduğunu da düşünmüyorum. Ben insanları engellerken çoğunlukla açık açık söylüyorum, seni siliyorum ve engelliyorum diye. Ben bunu iyi niyetle yapıyorum, en azından aylarca çevrimiçi görmemelerinin sebebi hiç oturum açmıyor olmam değil, onları engellemiş olmam, bunu bilsinler istiyorum, bu sefer de düşman sahibi oluyorum iyi mi :D Ben birine e-posta bile göndermiştim, demiştim ki sen beni listende tutuyorsun ama ben seni ne ekledim ne de sana bir an bile izin verdim. Yıllardır beni çevrimiçi görmediğin halde neden hala silmiyorsun dedim, adam hakaret filan etti, silmeyeceğim işte dedi. Bu insanlar da bir garip. |
kişi ekleme/silme geçmişi merhabalar, msn de kişi ekleme/silme geçmişim biryerde saklanır mı? kimi ne zaman eklediğime nasıl bakabilirim? bunu yapan bir script var mı? |
kişi listesine sağ tıklıyorum. görünüm ordan da profile tıklıyorum. açılan sayfada ols köşede profil ayrıntılarona tıkla diyorum. açılan sayfada web görünüm ve messenger görünüm olur. engellemişse messenger görünüm yoktur. bunu deneyin ben doğru olduğuna inanıyorum:s |
Alıntı:
zaten bencede bulamamak daha iyi olur kişinin özel yasamına mudahale olur bu tarz olaylar.. sizi engellememelerini istiyorsanız onları o seviyeye getirmemek yateli olur tşkrler |
Smlar :S dumurum biri beni aydınlatsın lütfen konu açayım dedim vazgeçtim umarım burda biri beni duyar:) gecenin bir yarısı bir gafla kabul ettiğim bir kişinin ( ki ilk ve tek gafletim:) ) adresini bulamıyorum listemde bunu kayıt almış sadece ama adres yok... Suzettee YOu have a New Secret Crush waiting for you!! See WHo it is GOTO this website böle bişeyi bana gönderip kayboldu. Ve hiçbir yerde bulamıyorum msnimde... Şimdi ben tıklamadığım halde kabul etmekle sakat bişey mi yaptım yoksa içim rahat edebilir mi mı beni aydınlatacak bir fani arıyorum... Şimdiden teşekkürler umarım yanlış bir yere yazmıyorumdu ama gözlerim yoruldu aramaktan. Ben gibi başına gelen ve durumu çözmüş olan birini arıyorum... brek brek |
Alıntı:
|
slm msnde sni engelleyenleri gösteren bir program yok ama alternatif programlar wardır örn aMSN i kurun oturum açtıınızda sizin engelledikleriniz sol taraftaki kırmızı çarpılar sizi engelleyenler sağ taraftaki kızmızı çarpılar oluyor burdan daha koly bir şekilde sizi engelleyenlere bakabilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhabalar arkadaşlar. benim sormak istediğim bişey var müsadenizle. ben msn kişi listelerine eklenmek istemiyorum. yani hiç kimsenin beni ekleyememesini istiyorum. bunun bir ayarı yada bir yaması programı varmıdır? teşekkürler cevaplarınız için şimdiden! |
Alıntı:
net ortamında bazı yöntemler verilmiş; ben hepsini denedim tek tek ama hepsi ekleme talebi gönderiyor... |
işte bende kimsenin beni eklememesini istiyorum. böle gelen talepleri filn otomatik reddeden bi program gibi mesela. yani ben ne eklenmek, nede konuşmak istiyorum.. sadece kendi eklediklerim olsun yani.. hergün onlarca talebi reddetmekten sıkıldığım için bu soruyu sormak gereği duydum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ahmed'e: senin yazılarına bir bir cevap verdim ki bu forumda yanlış bir bilgi kalmasın istiyorum. sana herhangi bir art niyetim yok, olamaz da. yanlış anlama diye yazdım bunları. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir de 8azmi8'e bir şey söylemek istiyorum. Bahsettiği "ekleme talebini" biraz yanlış anlıyor olabilir. Messenger bize "şu kişi sizi listesine eklemek istiyor" diye sormuyor, sorduğu şey "Şu kişi sizi kişi listesine ekledi. Bu kişiye izin vermek mi yoksa bu kişiyi engellemek mi istersiniz?" Yani onların listelerinde bulunmak istemiyorsak bununla ilgili ancak o kişilere ulaşıp silmelerini rica edebiliriz. Sanmayın ki biz Messenger'ın bize ekleme ile ilgili açtığı pencerede Engelle'yi seçtiğmizde o kişilerin listelerine eklenmiyoruz. Bir de o pencerelerde her zaman işlem yapmanız gerekmez. Oturum açtığınızda o pencereler toplu olarak çıkınca görev çubuğundaki düğmesine sağ tıklayın, Grubu kapat seçeneği ile hepsini toptan kapatın. Bu şekilde de sizin Çevrimiçi durumunuzu göremezler. Ancak şunu da unutmamalı ki adresinizi olur olmadık herkese verirseniz, sonunda böyle sıkıntılar yaşamanız çok muhtemel. Hele ki bazıları bir arkadaşının kalabalık bir kişi listesinin toplu kaydını alıp sonra onu kendisine ekliyor. Yani kimi eklediğine bile hiç bakmadan. Böyle birinin listesinde olmamaya da dikkat etmeli. |
s.@ peki ya ben kendı sildiklerimi nasıl gorebılırım yada engellediklri mi ??? |
Alıntı:
|
aslında cok basıt bır yolu var . Kişinin üzerine sag tıklıyorsunuz görünüme geliyorsun ordan profıle tıklıyorsun acılan sayfada kısının profılı gelıyor profıl ayrıntılarını gosterı tıklıyorsun acılan sayfada kısının Messenger görünümü acılıyorsa kısı sızı engellemiş oluyor eger goremıyorsanız engellenmıs oluyorsunuz. tamamen sılındıgınzıde msn soyluyor zaten ama plus olması gerekiyor kişinin üzerine gelip sag klik yapıyorsunuz messencer plus özellikleri kişi bilgisi ni acıyorsunuz acılan pencerenın alt kısmında bu kişinin litesindesiniz veya degilsiniz diyor |
biri engellemişse o kişi için uğraşmaya değmez bence ya: |
live messenger kullanıyorum silenleri nasıl goruyorum ona gelelim:) kişinin üzerine bi kez tıkladıgımda ek seçeneklerden kişi bilgisine giriyorum.Çıkan kutunun en altında solda "bu kişinin listesindesiz " yazmalı eğer ki silmişse tam tersi olarak "bu kişinin listesinde değilsiniz" yazarr:P:P:P:P:P Yetkili notu: Sadece Messenger Plus! Live 4.50+ yüklemiş olanlarda bu özellik kullanılabilir. |
hiç bir program yok engeli göstereck sadece sizi sildigini görebilirsiniz |
Alıntı:
Eğer konu'nun ilk yazıları uygularsanız doğru olup olmadığını göreceksiniz. Bu konu'dan yararlanmak istiyorsanız Messenger Plus! 4,50+ yüklemeniz gerekiyor. |
(Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok.) dioduu nolduuuuu :P:P:P:P:P Bu konu'dan yararlanmak istiyorsanız Messenger Plus! 4,50+ yüklemeniz gerekiyor. (diosun) |
| Saat: 16:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık