![]() |
Güzel ben denedim oldu. paylaşım için teşekkürler |
bu programı hatasız kullanıyodum ve çok da seviyodum. ancak artık program çalışmıyo. neden çalışmadığı hakkında fikri olan var mı?? |
ya ne gerek war şimdii buna disccovery de saten warr bu özellikk . |
Konuşma pencresi acıp kapatanı gösteren program Ben böyle bir program arıyorum.Yada kullana bilceğim bu tarz bir msn d msn vs gibi sadece bu özellik lazım bana disvocery ve Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] Bu topic denkinden haric böyle bir ek patch yada program varmıdır ? eskiden stuff plug in de vardi ve cok iyi calısıyordu. Saygılar. |
ya bende denedim ama olmuooo bide çwrmdışıykende program çalışıomu |
arkadaşlar örneğın ben birının msn de kımle konuşup kımle yazıştığını nasıl öğrenebilirim beni aydınlatırsanız çok sevinirim ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler |
programı indiedim msa üstünde ama kurulmuyor üzerine tıkladıgımda sag alt köşede simgesi çıkıyor oturumu acıp kapattıgım halde bişey olmuyor ne yapmam gerkiyo |
ya bende plus da var ama kullanamıyorum bu programı hala?neden? |
ya bune altta simge çıkıyor denetiyorum arkadaşa sayfayı kapatıyorum hiç birşey olmuyor işe yaramayan programlar vermeyin :@ |
DOSTUM NORMALDE BU PROGRAMI EVİMDEKİ pc DE KULLANIYORUM VE COKTA GUZEL İŞE YARIYOR AMA BU SİTEDEN İNDİRDİGİM PROGRAM Bİ UYARI VERMİYOR. PRAGRAMDA SORUN OLABİLİRMİKİ?:S |
kardes programın demosu acılmıorkı hata verıor |
çalışıo kardeşim saolasın emege saygı |
işe yaramıo yha denedm olmuo nasıl olcak bu bnm bunu yapmm lasım ama yha :*( |
işe yaradı program çok saol |
windows live messengerda denedim çalışmadı orda boş boş duruyor aslında boş durdugu konusunda çok emin deilim çalışıyor diyen arkadaşlar hangi versiyonu kullanıyor acaba birde discoveryde oluyor diyen arkadaşlar mesala birisi sizin pencerenizi açtı hiç bir şey yazmadan bakıp kapattı bunu haber veriyormu veya diger programlar bunu haber verebiliyorlarmı |
olmadı be .....başka bilgisayardan denedik açtık pencereyi ama olmadı be... go on thanx you all fo you .... it's good work |
yazdıktan sonra anlaşılır konuşma penceresi açtığı yok yazmadıysa bunu anlamanın ne anlamı var |
denedim OoOlmuyorrrrrrrrr |
benim pek hosuma gitmedi program gereksiz yane |
oLmuyor yaw madem ki Olmuyor bu pro neden koyduLar anLamadım |
bu program çalışmıyor. Sanırım eksik ya da yanlış bilgi verdiniz. :@ |
arkadaşlar haklı bu program çalışmıyor ve ayrıca bende plusda yüklü8o| |
Programın çalışmadığını idda edenlere şu capsı göstermek istiyorum; http://img215.imageshack.us/img215/3999/msxlabsww6.jpg |
ya programı yükledim sadece sesli uyarı veriyor kimin bize pencere açtığını göstermiyor |
ArkadaşLar bir sorum olacak sizlere ben cevrimdışı oturum acıyorum bazı kişilerin konuşma panceresini tıkladığımda onlar benim pencereyi cevrimdışı ikende açtığımı göre biliyorlar bu nasıl mümkün oluyor. Bir bilgisa olan var mı bu konuda yardım lütfen... xxx@xxx.com isterseniz mailde atabilirsiniz biri şu sırrrı açıklasın:) |
ne işime yarıcakk ki discoveryde aynı özellik var;):) |
Alıntı:
|
çok gzl yha çok sağolun |
bende plus+ discovery var aynı işlevi görüyor hatta pencere açan o kadar çok oluoo kii delircek kıvama getirio beni :D |
bende oluyor plus da ben kullanıyorum çalışıyoo arkadaşlar |
Alıntı:
|
YA BU PROG ÇALIŞMIO DENEDİM OLMUO İNDİRDİĞİMDE O SİMGE ÇIKTTI SONRA KAYBOLDU NASIL İŞ ANLAMADIM:hih2: |
Alıntı:
|
olmuyo |
teşekkür ederim aldım ve işime yaradıı |
arkadaslar bende discovery de yüklü simdi bunuda yükledim.. birisi benim penceremi actiginda ne discovery gösteriyor nede bu eklenti.. dediginiz gibi msn den cikis yaptim ve tekrardan baglandim ama olmuyor.. sadece konusma pencerem kapatildiginda uyari veriyor..okudum bazi arkadaslarda oluyormus.. acaba sorun ne olabilir.. bu arada discovery nin tüm ayarlarini yaptim.. ama sadece pencere kapatildiginda haber veriyor ayni sey bu eklenti icinde gecerli :S |
tesekkurler eklentı meklentı degıl ne alaka tiky |
Alıntı:
discovery ayarlarını tam yaptığınızdan emin olun bende kullanıyorum ama bi sorunla karşılaşmadım henüz http://img128.imageshack.us/img128/112/adszhb5.jpg |
yaff bende yükledim harika bşii |
Hmm bazen lazım oluyor.. Ama bana gerek yok discoveryde gosteriyor cunku |
valla bende kullandım ama hala da yüklüde . pek işe yaramıyor gibi geldi bana ama bilmiyorum denedim bende iki pc var . konuşup sonra kapatırsan öyle gösteriyor aslında bana cevrim dışı duranları gösterecek bişey lazım....böyle bişey varsa iyi olacak |
Alıntı:
Durumunu çevrimdışı gösteren kişileri öğrenebileceğimiz bir prog. yok fakat discovery ile size biri konuşma penceresi açarsa uyarı alırsınız böylece çevrimdışı takıldığını anlaya bilirsiniz... Benim anlamadığım mesele şu biri sizinle konuşmak ya da irtibata geçmek istemediği halde neden bukadar merak edersiniz durumunu? Ya da kişi durumunu gizlemek istemiş biraz saygı gösterin yani nedir bu merak(paparazi duygusu) :bilmem: Çevrimdışı görünen birisini yakalayıp; - nihahaha yakaladım seni uyanık benden gizli msnde takılırsın demek :noangel: :rofl: |
KARDEŞ NEREYE BASIP İNDİRİCEZ BU PROGRAMI YA COK ACİL YARDIMCI OLUM LÜTFEN |
eft bende oluyo saolun discovery kastığı için kaldırmam gerkdi bu gzl oldu bnm için saolun :D |
karşi kişi mesajı yazıp enter derse uyarı veriyor. Zaten enter dedikden sonra uyarı verse ne olur vermese ne olur. Gereksiz program |
Ben indirdim gayet güzel çalışıyor.Paylaşımınız için ço0ok teşekkürler. :D |
o zaman yazsana plus lazım die nie uğraştırıosun bizi bilseydik indirmzdik demi |
yok çok zahmett gerktiryo yüklemesi bana gerekmezzz yinede tşk :):O |
Alıntı:
|
BUNU YÜKLEDİM KONUŞMA PENCERESİ AÇIP KAPATANLARI UYARI YAPIYO YAPMASINA DA BEN PC Mİ KAPATTIĞIMDA TEKRAR MI YÜKLİCEM KAPATIP AÇTIĞIMDA O SİMGE OLMUYO VE UYARI VERMİYO BİŞİ ANLAMADIM |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık