![]() |
selamun aleykum yaw bu messenger nedur büle daaa çok kötüüüüüü:P aman kimse kullanmasın:D |
tşkürler |
Herşey güzel ilginize tskler ama benim bi sorunum var. a-patch yükledim kurdum ve bir cok msn acma olayını başardım fakat o kurma esnasındaki seceneklerin hepsini işaretlesemde işaretlemesemde msnde hiç bir eklenti hiç bir simge yok. yani 8.5 teki ekleyip cıkartabildiğimiz seceneklerin hepsi cıkartılmıs durumda. tekrar tekrar yaptım ama sonuc aynı. bi yerde hata mı yapıyorum yoksa simdilik böylemi kullanılacak bu dalga yardım edermisiniz? |
https://www.msxlabs.org/forum/a.gifNeutralizeR Patch Messenger' a Tıklı Olunca "Next" ışığı Yanık Deil ! Yani ileri Diyemiyorum Yardımcı Olursan Sevinirim ! |
Doğru WLM 9.0 sürümünü kullanıyor olduğunuzdan emin misiniz? https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/199500-windows-live-wave-3-beta-wlm-14-0-5027-908-a.html |
kardesm bısı rıca edcem bu WLM yı yukledım coklu oturumu acamıyorum polygamyı tıklayıp gıttıqımde de sorun verıyor Could not run the patch. WindowsLive Messenger is still running. |
ya arkadaşlar düzgün original msn 9.0 çoklu oturum dosyası yollayın hiçbiri uymuyor yaw:@ |
Windows Live Messenger sürümünüzle yama sürümünüz uyumlu olmalıdır. Tam olarak hangi WLM sürümünü kullandığınızı belirtirseniz uyumlu yamanın bağlantısını verebiliriz. |
Valla arkadaşlar şunu söylemek istiyorum konuyu adam akıllı okumadan önünüze gelen programı yüklemeyin.Nasıl yükleyeceğiniz hakkında yorumları okuyun,siza uygun program mı değil mi okumadan yüklemeyin.Tüm yorumları okudum,herkesin bir şikayeti var.Halbuki NeutralizeR ilk sayfadaki linki ne zaman hangi sürüm için güncellediyse yazmış.Sizde kendi sürümünüze bakıp size uygun mu değil mi diye kontrol edip ondan sonra ''olmuyo bu beyaaa'' diye cevap yazın.Patch söylenen sürüm için mis gibide uyuyor.Yüklerken dikkatli yükleyin herşeye next demeyin ki program size istediğinizi verebilsin.Tiklediğiniz özelliği iyice okuyun sizin en sevdiğiniz özellik olabiliyor.Bu göreceli bir kavram sen seversin ben sevmem.O sevdiğiniz özellik kapanıncada bu sayfada milletin başına ekşimeyin.Biraz okuma yetisi vermiş bizlere Allah :) Bu arada eklenti için teşekkürler.Mükemmelde uyuyor.Fakat şunuda belirtmek isterim Messenger Live Plus eklentisi WLM 9 (14.0.5027.908) sürümünde şu yan etkiyi yapıyor:Kişi listesinden çerçeve kalkmıyor ve kötü bir görüntü oluyor o güzelim program basitleşiveriyor birden ve çözümünü bulamadım.Benden kaynaklanan bir sorun olmadığını ve Plus'ı kaldırdığımda düzeldiğini görünce bu eklentiye yöneldim.Bilginiz olsun.Gerçi kim bilir belki benim bilgisayarımda bu yan etkiyi yaptı...Program için tekrar teşekkürler. |
Bir şey daha...Bu yama Plus 4.79 ile aynı anda çalışabilir mi? Plus'ın masaüstü kişileri uygulamasını kullanmak istiyorum.Mümkn müdür iki yamayıda kullanmam? |
Alıntı:
|
teşekkürler |
BEN eski haline döndüremiyorum msni ! Çoğu butonlar gitti ! |
Alıntı:
"Restore" ile yama değişikliklerini geri alın. Bu konudaki resimlerde gösterilen seçenekleri işaretleyip yamayı uygulayın: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch |
bu patch msn 9da işe yaramıyor kurulmuyor kendi agzıyla msn 9,0 betayı kabul etmiyorum max seviyem 8,5..... serileri diyor |
Alıntı:
MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) - Tekil Mesaj - MsXLabs |
arkadaşlar ben Windows Live Messenger 9.0.1407.1107 BETA çoklu açma arıyorum ama bulamıyorum bunu yüklüyorum uyumsuz diyor |
arkadaşlar patch bende yüklenmiyo ileri tuşu aktif olmuyo |
Henüz en son çıkan WLM 2009 sürümüyle uyumlu değil. Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) Muhtemelen 1-2 gün içinde uyumlu A-Patch sürümü çıkacaktır. Siz kısa aralıklarla bu konuyu takip edin. |
Alıntı:
|
Merhaba bir an evvel şu çoklu oturum yamasnı çıkartın da rahat edelim var bir programa ama açmıyor next aktif degil yada nasıl olacak açıklayıcı bir şekilde anlatında yapalım kolay gelsin... |
https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/a-patch.png Windows Live Messenger 9 Wave 3 (14.0.8050.1202) uyumlu A-Patch (Lite) A-Patch for Windows Live Messenger 9.0 Wave 3 RC |
Konunun ilk mesajı güncellendi, WLM 2009 RC uyumlu A-Patch Lite sürümü eklendi. |
Anlamadığım bir konu var siz yapınca oluyorda biz yapınca neden next bölümü aktif olmuyor? |
Alıntı:
|
denilenleri aynen yaptım ve çok güzel oldu yapanların ellerine sağlık saolun! |
tşk ler arkadaşlar tşkler msxlabs bugüne kadar bu siteden bir çok şey indirdim emeği geçen herkesten allah razı olsun hepsine teşekkür ederim bende birşeyler bilip paylaşmak isterdim ama bilmediğimden dolayı paylaşım yapamıyorum... |
söylenenleri aynen yaptım ve çok güzel oldu . yapanların ellerine sağlık çok saolun! |
çok tşk ederim bu program içinn.. sağolun.. |
çok teşekkürler |
tşk.lerr |
msn sürüm-2009'da görüntülü konuşamıyorum, bir önceki versiyonda çalışan kamera bu versiyonda çalışmıyor ve "0x8ac70202 hatası" veriyor. |
eyvallah kardeş ellerin dert görmesin.. |
dosya virüslü.. |
Alıntı:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs Alıntı:
|
Geçen indirdim ve kullaniyorum. Fakat bugün tekrar indirmek istedigimde Kaspersky trojan uyarisi veriyor? |
Alıntı:
|
Alıntı:
https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/Snap166.png Siz de bir ekran görüntüsü ekleyebilirseniz yorum yapmamız daha doğru olur. |
Teşekkürler NeutralizeR wlm'nin bu sürümüne uygun olanı paylaştığın için |
Alıntı:
Alıntı:
Su an tekrar denedim normal sorun yok! Fakat komik olan ben burdan indirip zaten kurmustum :) Bir arkadas için tekrar indirmek istedigimde Kaspersky sayfayi açmadi ve Trojan uyarisi verdi! Bu hem kendi pc'imde hemde Teamviewer ile baglandigim Remote pc'de oldu! Belki Teamviewer açik oldugundan kaynaklamisda olabilir :S |
çok teşekkürler usta |
bunun tam versıonu cıkıcakmı acaba daha fazla ozellık olanı su bılgı cubugunu kapat secenegı olsa buda yeterdı bana... bı bılgı varmı acaba cıkıcagına dahıl tskrler... |
Alıntı:
|
Avast! antivirus kullanıcıları lütfen bu mesajı okuyunuz. |
Alıntı:
|
bı cvp gelmedı dedıgım gıbı a patch tam sürüm varmı daha cok ozellıklı olan bı oncekı versıondakı gıbı cıkıcakmı acaba yoksa windows live messenger 2009 ıcın a patch bu kadar ozellıklemı kalcak ? bı cvp alamadım a patch surumu sadece bu ozellıklerlemı sınırlı yoksa tam suurmu cıkıcakmı oncekı versıonlardakı gıbı cok ozellıklı tskr ederım bırıncı yazdıgım gelmedı dıye tekrar gonderım dedım pardon :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben uyguladım. msn komple kapadım. fakat o en aşağıdaki reklamı kaldıramadım bir türlü ya ? daha önce 8.5 de sorunsuz yapıyordum :S o gözüme çarpıp duruyor. msn sürümüm 9.0 son sürüm. Plus kullanıyorum eklenti olarak. yardım ederseniz sevinirim :) |
|
| Saat: 21:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık