![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
http://img29.imageshack.us/img29/1076/yardms.png Arkadaşlar Yardımcı Olun Lütfen ! Ben Gerekli proğramı ve gereken şeyleri yaptım ama böyle bir sonuç çıktı !! |
AzrazeLh, bu sorun Windows Live Messenger 2009'a mahsus bir sorun. 2009 sürümünü kullanan kişiler dinlediğiniz müziği kendi kişi listelerinde resimdeki gibi (listenin içindeki görünüm) görebilirler. Ancak konuşma penceresinde renkli ve kalın vs. görebilirler. |
Onuda Denedim Ama Gene Aynı Gösteriyor...:) |
Alıntı:
|
Arkadaşım konuşma Penceresindede Aynı Değişen birşey yok classic gözüküyor :S |
Alıntı:
|
media playerini bulan var mı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
anlamadım neden böyle bir sorun var:S |
Bende oldu Fakat nick 'in altında renkli ama diger aşşagıda kişi listesine kendimi ekledim orda eskisi gibi gösteriyor ? Alıntı:
|
gen_im.dll silin oluyor hacı ellerine saglık |
ya bunun için programa gerek yokki arkdşlar winapı açın ctrl ve p ye basın orda çıkan live messengere tıklayın ve karşınıza çıkan {0} - {1} yerin onuna plustaki kodlardan yazın ve şarkıyı tekrara açın sonucu görüceksiniz NOT: bunun için plusun olması gerekir ama ;) |
winampta dinlediğim müzk msn de gözkmüyor yardımcı olurmusunuz. |
cok kolay ve guzel bı sey emegıne saglık |
ya bnde 5 sanıye renklenıo sonra gıdıo neden |
paylaşım için sağol ama kalın ve italik olanıda bi detaylı anlatsan kardeş. |
arkadaşlar ben hepsini yaptım renklide oldu. plusta yükledim ama karşıdakiler göremiyo renkli olduğunu. e ben ne anladım :( karşıdaki nasıl görecek bunu bilen varsa yardım etsin lütfen |
yok yaa olur gibi oldu ama olmadı dönüyo beyaza |
Alıntı:
|
Kardeşim Peki Bunu WLM 2009u İçin Sürümü Varmı ? Müziğin İsminin Başına Renk Kodlarını Yazdıgında Oluyo WLm 2009da :D |
kendi msnimde kırmızı gözüküyor, diğer msnimden baktığımda hala eskisi gibi gözüküyor... |
Arkadaşlar tekrar tekrar yoruyoruz belki cevabı bilenleri ama o kadar karışık yazılmış ki bi yerden sonra ipin ucunu kaçırdım ve derdime çare olacak çözüm yolunu kestiremedim onca yazı arasından.. Sorunum şu: Renkli olan isim 3-4 saniye sonra eski haline dönüyor.. Yalnız şöyle bi şey daha var; Renkli ne dinliyorum özelliğini yüklemek istediğimde install aşamasındayken doysa gen_msn.dll'yi yüklerken bi sorunla karşılaştığını/yükleyemediğini söylüyor.. (Bu arada gen_im.dll'yi silmeye çalıştım ama silemedim) Buna kesin çözüm önerisi rica ediyorum sizden.. Tekrar tekrar sorulmuş aynı şey ama ben yine sormak durumundayım.. Cevap veren ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler! :) |
Winamp'ın Tercihler (Preferences) 'den Plug-ins bölümünden silmek istediğiniz gen_im.dll'yi bulursanız oradan silmeyi deneyin. Bu eklentiyi yüklerken hata alıyorsanız, nasıl yüklenebileceği hakkında bir fikrim yok maalesef. Renksiz hale dönmesi muhtemelen kişisel iletiye müdahale eden başka herhangi bir program yüzündendir. Onu bulmalısınız, mesela MessengerDiscovery'de bu özellik olabilir. |
Teşekkürler... Arkadaşlar açıklamadaki gibi yaparsanız oluyor... |
arkadaşlar bende renkli çıkıyo ama kısa bi süre sonra gidiyo tekrar eski rengine dönüyor yardım lütfen |
bende oldu ama baskalrında deişmior yani başkalrı goremior |
2009 messenger yeni sürüm icn olanı yok mu :S renkli gözüküo ama karsı msnde renkli gözükmüo heralde bu sürümü kabul etmio |
Dinlediğim şarkıyı göstermiyor merhaba arkadaşlar buradan windows 8.5 i indirdim çalışıyor ama şarkı göstermeyi tıkladıgım halde media playerda göstermiyor. Güncelleme hatası vermeden önce gösteriyordu. Yardımcı olursanız sevinirim. |
renklerin kısa yolları ne acaba yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
|
aynn olmuyo renklenmiyo malesef nasıl bişey bu ya |
Benim msnde oluyor.. ama kişi listemde eklıyım bende hala mavi görünüyor :) |
merhabalar, işe yarıor ama bn bi hata yptım, şu anda orada sadece {0] yazıo ama o renkli şrkı ismi yok =D şmdi ne yapacağm ..? |
Alıntı:
Çözümü nedir . |
Alıntı:
|
konşma penceresinde renkLeniyor ama.. msn listesinde renklenmiyor orj mavi qörünüyor .. tam tersi yada her 2side olması daa ii olurdu böLé pek bi anlamı yok.. |
Kendi msnimde renklendi ama nickimin yanında eskisi gibi mavi gözüküyor, neden olabilir? Bu programı çok eskiden kullanıyordum nickimin yanında da renkli görünüyordu. Şu an bende plus kurulu, ondan olabilir mi? |
olmadııı.renkli göstermiyorr |
qüzeLmiS yha hemde süpermiş arkadasLar buda renq kodLarı Lazımm oLur ,) $0 - White ·$1 - Black ·$2 - Blue ·$3 - Green ·$4 - Red ·$5 - Maroon ·$6 - Purple ·$7 - Orange ·$8 - Yellow ·$9 - Light Green ·$10 - Teal ·$11 - Ice Blue ·$12 - Dark Blue ·$13 - Pink (Fuchsia) ·$14 - Grey ·$15 - Light Grey ·$20 - Light Pink ·$24 - Light Yellow ·# - Bold ·& - Italic ·' - Dashed ·@ - Underlined |
windows media player a gir araçlar seçenekler e tıkla eklentiler arplan sonra msn messenger müzik eklentisini işaretle.... SONRA DA MUTLU SONN:))))))) |
WLM 9 da İşe Yaramıyor Sanırım :( Sadece Sen Görebiliyorsun Karşı Taraf Orjinal Renginde Görüyo :( |
Alıntı:
http://img811.imageshack.us/img811/3097/resim1q.jpg ilginç :D Çözümü olan ? |
kardes ben orada gösterilen herseyi yaptım fakat olmadı nedendir o |
| Saat: 21:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık