![]() |
Alıntı:
oturum açmaya çalışıyorum ama hep aynı hatayı veriyor Resimde daha açıklayıcı olur umarım http://img207.imageshack.us/img207/9994/hataie9.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben msn 7.5 i uzun süredir kullanıyorum sorunsuz. bu sabah itibari ile 81000395 hatası alıyorum ve msn açılmıyor. sorun ne olabilir? |
Alıntı:
Msn Messenger 81000395 Hata Kodu ve Çözümü 1- E-posta adresinizin aşağıdaki ölçütleri karşıladığından emin olun: Yalnızca bir (@) işareti içerir. Art arda gelen noktalar (.) içermez. Örneğin, kullanıcı..adı@etkialanı.com adresine izin verilmez, ancak kullanıcı.adı1.adı2@etkialanı.com adresine izin verilir. Kısa çizgi (-) veya nokta (.) ile başlamaz. Yalnızca aşağıdaki karakterleri içerir: Büyük veya küçük harfler Rakamlar Alt çizgi karakterleri (_) Kısa çizgiler (-) Noktalar (.) 64 veya daha az sayıda karakter içeren bir kullanıcı adı vardır. 64 veya daha az sayıda karakter içeren bir etki alanı adı vardır. 2- Kimlik bilgilerinizi yeniden girin ve Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin. |
Alıntı:
|
Aynı sorun bendede var lütfen yardım...bende kontrol ettim hiç bir faydası yok |
çok kaLiteLi bir payLaşım.. bu site her zaman farkını beLLi edior.. teşekkürLer msxLabs.. (tam rekLamLık cümLe hea) :D |
evet aynı sorun bendede var. |
Arkadaşlar bendede 7.5 te o sorun devam etti...Sonra msn 7.0 yi kurdum...eklenti olarak msn plus ve stuff plug ta kurdum...dün ve bu saate kadar kullanabiliyordum...şimdi msn 7.0 dede o sorunu vermeye başladı...hem 7.5 te hemde msn 7.0 de aynı hata kodunu veriyor ve msn yi açmıyor:( hata kodu :81000395 ***Not**:Msn 7.0 teki sorun çözüldü ...7.5 i kullanamayanlar bu olay çözülene kadar msn 7.0 yi kullansınlar derim...zaten 7.5 le hemen hemen aynı... |
| Saat: 22:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık