![]() |
merhaba ben bu siteyi chatta konuşdugum biri sayesinde tanıdım we ii yiki tanımışımm süper bi siteymiş bayıldım |
Ben google sayesinde tanıştım siteyle..ilk önce aradığım programı bulmuştum sonrada uzun zaman birlikte olmayı dilediğim ortamı..devamlılığını diliyorum ben ve herkes için..başarılar...sevgi ve gülümsemeyle kalın!!! |
Alıntı:
|
msn plus için eklentilere bakıyordum o sırada bu siteyi keşfettim . Hani hızır gibi yetiştin derler ya aynı şey...Deli oluyordum bendeki eklentileri doğru düzgün çalıştıramıyordum artık çalışıyorlarrr :)))) Artık buralardayım |
TESADÜF ESERİ BULDUM R@yder |
:smiley32: merhabalar; sitenizi tesadüf eseri farklı msn messenger ararken buldum ve cok hosuma gitti emegi gecen herkese tesekkürler...:) |
Hatırlamıyorum ama burda olmak çok hoşuma gidiyor.teşekürler emeği geçenlere.. |
slm |
Merhaba MsXLabs La Nasıl TAnıştıgımızın Bir Önemi Oldugunu Sanmıyorum ASıl Önemli olan Sitenin İçeriği Ve Güzelliği Ben Bir İnternet Cafe İşletiyorum Her An İnternet Kullanıyorum Ve Gerçekten Boyle Kolay Kullanımlı RAhat İçerik Olak Zengin Bir Site Bir Daha Gorebileceğimi Pek Sanmıyorum TEŞEKKÜRLER MsxLabs |
bence de bi önemi yok, önemli olan tanışmış olmak. |
| Saat: 00:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık