MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

aktasv 22 Kasım 2009 18:02

yeni msn sürümünde bu türden hatalar herzaman oluyor

Misafir 24 Kasım 2009 00:26

adresemiz ...@hotmail.com olunca gizlilikten ogrenebiliyoruz bizi silenleri ama..@windowslive.com da oyle bi şey yok yane gizliliğe baktıgımızda herkste sil secenegiş aktif oluyor.windowslive.com da nasıl ogrenebiliriz bilen varsa lutfen soylesin şididn tşkler..

ElecTroBoYy 26 Kasım 2009 08:48

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1577740)
adresemiz ...@hotmail.com olunca gizlilikten ogrenebiliyoruz bizi silenleri ama..@windowslive.com da oyle bi şey yok yane gizliliğe baktıgımızda herkste sil secenegiş aktif oluyor.windowslive.com da nasıl ogrenebiliriz bilen varsa lutfen soylesin şididn tşkler..

Öyle birşey söz konusu değil tekrar dene bi yerlerde yanlışlık falan yapıyor olabilirsin.Çünkü benim hem hotmail hem windowslive uzantılı hesaplarım var ve her ikisinde de sorunsuz çalışıyor o yöntem..

Misafir 26 Kasım 2009 16:11

aynı sorun benim de msnimde mevcut..kişi beni silmesine rağmen o sil yazısı aktif olmuyor...aynı zamanda msn 2009 u yüklediğimden beri msnime eklediğim insanlarda da sil yazısı aktif durumda...bizi listesinden silenleri görebileceğimiz daha güncel bir yol yokmu???

neecat 27 Kasım 2009 23:44

Engellendiysem, o kişinin yenilikleri bana görünür mü?

Millet Daha Önce Verildiyse Özür Dilerim
Sorum Şu
Msnde Beni Engelleyen Birisinin Yaptıkları Yeniliklerde Görünür mü?
Bu Benim İçin Gerçekten Önemli
Cvplar İçin Şimdiden Tşk.

Reaper08 28 Kasım 2009 13:18

Ben görünmez diye biliyorum.
Çünkü bir ara beni birisi engelledi.
Hiç birşeyi gözükmedi.
Oradan eminim yani. :)

Misafir 30 Kasım 2009 14:12

selamlar.. ya benim gizlilik bölümü bomboş.. ''görüntüle'' yi tıkladığımda kimlerin kişi listesine eklediği görünmüyo:(( yani o liste boş.. kişi listemde adresler var neden olabilir ve bu durumu düzeltemezmiyim?:(

Misafir 1 Aralık 2009 20:29

ben bi kaç hesap açtım son 2 hafta içinde ve hepsinde de sil seceneği hep aktif durumda hem windowslive hemde hotmail hesaplarda boyle oldu 4 tane mal açtım artık beni silenlere bakamıyorm ancak karşı taraf beni eklerse sil secenegi aktif değil aksi halde hep aktif ben ekliyrm karşı taraf kabul ediyor konuşuyoruz da ama sil secenegi hep aktif..bu bir sorun mu yoksa microsoft bunu durumu değştr di mi??

Misafir 9 Aralık 2009 02:13

merhaba arkadaşlar..bende de msn ekranında ki resimim arkadaşlarım tarafaından görünmüyor..

ApokalipsE 15 Aralık 2009 11:37

Beni daha önceden silenleri görüyordum fakat şimdi göremiyorum. Beni silip tekrardan ekleyenler yinede silmiş görünüyor..

Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz... ?

Bilgisi olan var mı ?

Saat: 03:05

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık