![]() |
BENİ.M MSN ADRESİMİ Çalmışlar şifremi değiştirmişler gizli bilgilerimi de . sadece facebook umu kullanabiliyorum o adresle . şifrem değişik olduğu için lütfen yardım e din. nasıl kapatabilirim. |
hesap kapatma rahatsız edılıyorum ondan dolayı kapatmak ıstıyorum |
teknoloji bağımlılığından kurtulma arkadaşlar yardım edin ben bütün sosyal medya hesaplarını kapatmak istiyorum ama ne kadar çok olduğunu bende bilmiyorum şimdi 120 gün boyunca girmesem Hotmail.com hesabım otomatik olarak siliniyomu ? lütfen yardım edin bilgisayarla bütün ilişiğimi kesmek istiyorum lütfenn !!!!!!!!!!!!!pls!!!!!!!!!!!!! |
Dostlar önemli bir sorum var;ben bir microsoft hesabı silince o hesaba bağlı atıyorum online oyun v.b hesaplarda kapatılıyor mu? |
Merhaba, bir sorum var, siz msn konusunda en etkili siteydiniz, hala da öylesinizdir inşallah: Ben zamanında birkaç tane mail adresi almışım, çocukluk işte. saçma sapan mail adresleri ve bunları da bazı önemli yerlere vermişim. Ekstrem vs. oralara geliyor. Şimdi ben o mail adreslerimi tamamen kapatsam, başkası açıp kullanabilir mi? O zaman ekstrem vs. o kişilere gider mi? Yoksa kapattığım mail adresini kimse alamaz mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. |
Alıntı:
|
| Saat: 21:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık