![]() |
coklu oturum için Mess Patchle bende cok ugrastım ama olmadı yapamadım.. wlm patcherla cok kolay oldu ama... 8.5 live messenger indir.. resime tıklayıp patcherıda indir. sonra bilgisayarda msn ile ilgili ne varsa kaldır bu ikisini yükle... sonra istersen mess patchi yükleyebilirsin ama bu mess patch bana yaramadı diyebilirim msn en fazla 30 sn acık kalabiliyo sonra baglantı kopuyo... bu sorunu cözemedim en iyisi mess patch'i sildim kurtuldum.. http://alperstar.googlepages.com/cklgrs.JPG |
ben Msn live 8 e yaptım ve aldığım sorun devamlı msn hattan düşüyor acaba dedim kişi listem fazla ondanmı olyor çoğu kişiyi sildim yok malesef bu yamadanmış yamayı kurmadan açıyodum ama şimdi devamlı hattan düşüyor msn bende yamayı ve msn kaldırdım yeniden kurdum sorun kalmadı:) |
sevmedim:hih!: |
Alıntı:
ya ben bisi anlayamadim bir turlu, benim msn yeni yuklemis oldugum windows live messenger (plus) ve acamiyorum nedense.yardim ltfn |
Alıntı:
çoklu oturum açmayı artık plus ilede yapabilirsiniz.. Oturum açın; plus>tercihler> messenger> çoklu hesaplar> aynanda birdenfazla hesap açmama izin ver, işaretleyin. |
Alıntı:
|
aranizda fransizca anlayan varmi bilmiyorum ben bir yere kadar basardim ama acamiyorum yanibana verilen mesaj su: kucuk ekrani solda restore sagda ise modifiye yerleri var tiklamak icin. ve ben modifiyeye bastim ve bana MODIFIé AVEC SUCCé DIYOR YANI TURKCESI SANIRIM MODIFIYE BASARILI OLDU DIGERINI TIKLADIM RESTAURé YE ODA AYNINI RESTAURé AVEC SUCCé DIYOR NE YAPMALIYIM SIMDI |
Alıntı:
hellboy kardes olmuyor fransizca bileniniz varmi aranizda aceba... :$ ya ben cok yeteneksizlesmisim sanirim :( |
Alıntı:
|
nerde bunu kuracak yetenek bende |
| Saat: 00:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık