![]() |
Ya arkadaşlar lütfen yardım edin !! Ben msn 8.1 i kullanıyorum onceden de son sürümdü şimdi sorunum karşıdan gelen dosyaları sesli görüntü isteklerini veya herhangi bişeyi göremiyorum.....??? Ben cam gönderdigim zamanda karşıdakininin kabul edip edemedigini göremiyorum ?? lutfen yardımcı olun güvenlik duvarını kaldırdım yine olmadı msn nenin her sürümünü yükledim yine olmadı :(:(:(:( |
Son 2 gündür liste gelmeden donuyor kalıyor aynı sorunu yaşayanlar varmı? |
eski dosyanin uzerine yazmak nasil oluyor |
msn 7.5 kurdum açilmiyo hata kodu 80048820 diyo bir zahmet biri bana yardimci olsun pls |
hata kodu 81000314 ne demek oluyor bilen varmı msn 7.5 da |
http://img81.imageshack.us/img81/9917/bunedendirmo8.jpgÖncelikle teşekkürler emeğiniz için. Ben harfiyen uyguladım söylediklerinizi ancak. Resimde de görüldüğü gibi sadece $ ile ya da ona benzer şeylerle yazılmış renk kodları olan kişileri renkli gösteriyor. Nasıl düzeltebilirim? :S |
Alıntı:
|
Bir sorum olacaktı :] Messenger Sesleri çıkmıyor.Acaba neden olabilir? Yardım edecek arkadaş var mı? |
Yardımcı olacak yok mu :] Açıklayayım;Bilgisarayımda hem WLM kurulu,hem 7.5.WLM'de sesler gayet iyi çıkıyor,fakat Messenger 7.5'te hiç çıkmıyor.Yarım edecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum:) |
Alıntı:
|
| Saat: 02:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık