![]() |
daha önce tartışılmıştı ama kesin bir cevabı olamamıştı galiba; listesinde ekli gözükmediğim biri bana ileti yazabilir mi? acaba bundan mı; yukarda seçeneklerden ileti gönder dediği zaman listesinde ekli olmayan birinin ismi çıkabiliyor muydu? yada son zamanlarda msn ve plus bu konuda hata vermeye başladı deniyor listede ekli olmasına rağmen listesinde ekli değilsiniz gösteriyor |
Msn ağı Merhaba msn ağıma yalnışlıkla eklediğim kişiyi nasıl silebilirim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
nasıl görecewm msnde önceden sildiklerimi nasıl görebilirim tekrar |
msn'nin ara yüzü artık tamamiyle değiştiğinden eskisi gibi silenleri veya engelleyenleri görmek mümkün olmuyor. kişi sizi silse bile gizlilikte ve plus da hala listesindeymişsiniz gibi gözüküyorsunuz. engelleyenler neysede, SİLENLERİ görebilceğimiz bi yol varsa paylaşırsanız sevinirim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
araçlar -> secenekler -> gizlilik... eger normal silmissen sol tarafdaki listede bulabilirsin. engelliyerek silmissen sağ tarafdaki listede sildiklerini bulabilirsin. tekrar listene eklemek icin sağ tıklayıp kişilere ekle diyebilirsin. engelleyip sildiklerin icin kişilere ekle dedikden sonra engelinide kaldırman gerekli. |
Şimdi bu işi çok iyi bilenlere soruyorum.. Msn hakkında fazlasıyla bilgiye sahibim. Ama sanırım artık bizi silenleri göremiyoruz.sanırım son 1-2 ay içinde olduki bu beni hesabından silenler silinmemiş gözüküyor yada ekleyeneler artık eskisi gibi silinmiş gözüküyor. Onlarca denem yapdım değişik pclerde oturum açdım.diğer adreslerimden silip sonrada eklediklerim kişilerle karşılıklı konuşduğumuz halde araçlar gizlilk seçenkelerinde SİL seçeneği gözüküyor hala. Tabiiki hertest amaçlı silme işlerinden sonra oturumları defalarca açıp kapattım güncellesin diye ama olmadı yinede. Ustalar bu işe bir bakabilirmi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
msn den sildiğim kişiyitekrar nasıl ekleyebilirim? |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık