MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

erd_drknght 17 Aralık 2009 02:38

daha önce tartışılmıştı ama kesin bir cevabı olamamıştı galiba; listesinde ekli gözükmediğim biri bana ileti yazabilir mi?
acaba bundan mı; yukarda seçeneklerden ileti gönder dediği zaman listesinde ekli olmayan birinin ismi çıkabiliyor muydu?

yada son zamanlarda msn ve plus bu konuda hata vermeye başladı deniyor listede ekli olmasına rağmen listesinde ekli değilsiniz gösteriyor

bozsoy 18 Aralık 2009 17:18

Msn ağı

Merhaba msn ağıma yalnışlıkla eklediğim kişiyi nasıl silebilirim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...

ahmetgns 18 Aralık 2009 23:52

Alıntı:

bozsoy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1611765)
Merhaba msn ağıma yalnışlıkla eklediğim kişiyi nasıl silebilirim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...

Kişiyi basbayağı silin. Sonra ağa eklemeksizin sadece Messenger kişi listenize ekleyin. Muhtemelen ağınızdan çıkacaktır.

Misafir 20 Aralık 2009 20:02

Alıntı:

msn den sildiklerim
msnde sildiklerim
nasıl görecewm

msnde önceden sildiklerimi nasıl görebilirim tekrar

melancol 22 Aralık 2009 13:15

msn'nin ara yüzü artık tamamiyle değiştiğinden eskisi gibi silenleri veya engelleyenleri görmek mümkün olmuyor.

kişi sizi silse bile gizlilikte ve plus da hala listesindeymişsiniz gibi gözüküyorsunuz.

engelleyenler neysede, SİLENLERİ görebilceğimiz bi yol varsa paylaşırsanız sevinirim...

Misafir 22 Aralık 2009 20:36

Alıntı:

msn den sildiklerim
ben sildikelrimi nsl geri bulabilirim..? yardımcı olun ltfen..

B.E 22 Aralık 2009 20:50

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1619282)
ben sildikelrimi nsl geri bulabilirim..? yardımcı olun ltfen..

araçlar -> secenekler -> gizlilik...

eger normal silmissen sol tarafdaki listede bulabilirsin.

engelliyerek silmissen sağ tarafdaki listede sildiklerini bulabilirsin.

tekrar listene eklemek icin sağ tıklayıp kişilere ekle diyebilirsin. engelleyip sildiklerin icin kişilere ekle dedikden sonra engelinide kaldırman gerekli.

Bihemta 24 Aralık 2009 17:40

Şimdi bu işi çok iyi bilenlere soruyorum..
Msn hakkında fazlasıyla bilgiye sahibim.
Ama sanırım artık bizi silenleri göremiyoruz.sanırım son 1-2 ay içinde olduki bu beni hesabından silenler silinmemiş gözüküyor yada ekleyeneler artık eskisi gibi silinmiş gözüküyor.

Onlarca denem yapdım değişik pclerde oturum açdım.diğer adreslerimden silip sonrada eklediklerim kişilerle karşılıklı konuşduğumuz halde araçlar gizlilk seçenkelerinde SİL seçeneği gözüküyor hala.
Tabiiki hertest amaçlı silme işlerinden sonra oturumları defalarca açıp kapattım güncellesin diye ama olmadı yinede.

Ustalar bu işe bir bakabilirmi?

NeutralizeR 24 Aralık 2009 22:52

Alıntı:

digimurat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1622327)
Şimdi bu işi çok iyi bilenlere soruyorum..
Msn hakkında fazlasıyla bilgiye sahibim.
Ama sanırım artık bizi silenleri göremiyoruz.sanırım son 1-2 ay içinde olduki bu beni hesabından silenler silinmemiş gözüküyor yada ekleyeneler artık eskisi gibi silinmiş gözüküyor.

Onlarca denem yapdım değişik pclerde oturum açdım.diğer adreslerimden silip sonrada eklediklerim kişilerle karşılıklı konuşduğumuz halde araçlar gizlilk seçenkelerinde SİL seçeneği gözüküyor hala.
Tabiiki hertest amaçlı silme işlerinden sonra oturumları defalarca açıp kapattım güncellesin diye ama olmadı yinede.

Ustalar bu işe bir bakabilirmi?

Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...

Misafir 25 Aralık 2009 13:26

Alıntı:

msn den sildiklerim

msn den sildiğim kişiyitekrar nasıl ekleyebilirim?

Saat: 20:28

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık