![]() |
TurboUpload- One-Click Webhosting - File ID 1682800 donundaki html yi sildim denedim.boşluk warmı die kontrol ettim baska linklerde werdim lmosarkıyı calmıo.medyaplayırı ekldm sarkı calmıo lütfen yardım edin kac gundur urasıorum |
bazı konular artık güncelliğimi yitirdi, artık bildiğiniz gibi, Spaces Live Türkçe :-) |
Alıntı:
UploadHut.com - Upload Files Up To 50MB For Free |
saolasan .. |
Alıntı:
İmzandaki yarışma hakkında bi eleştiride bulunayım. Başarılı diye verdiğiniz spacesler bana kalırsa gerçeği yansıtmıyor. Ya siz bu işi bilmiyosunuz yada eş dost arkadaş kayırıyosunuz. Onlarca spaces gördüm ve sizin başarılı dediklerinize 10 basar desem yalan olmaz. Spacese değer atarken neye dikkat ediyosunuz. Bütünlük varmı ? Hızlı açılıyormu ? çiçek böcek yüzlerce gif doldurulmuş ne yapmaya çalıştığını kendisininde bilmediği spacesleri başarılı seçmek pekte mantıklı olmasa gerek. |
benim sorunum hakkında bilgisi olan yokmu? |
blogdaki html dosyasını nasıl silip sadece video koyarız yazdığımız yazılar direkt nasıl çıkar |
LİVE MESSENGER DA NİCK YAZILAN YERE BİRYERDEN ALINTI NİCK KOPYALAYIP YAPIŞTIRAMIYORUM:( BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VAR MI??? :( |
Alıntı:
orda calıo yazmısım hiç calmıo tekrar tekrar hazırlıo |
çok güzel bilgiler saolun kendime harika bi spaces yaptım =) elinize sağlık:smiley9: |
| Saat: 00:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık