![]() |
Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Ben Susturdum Sanar ... |
zamansız ülkenin atlıları... |
Beni affet üzüntüm bunca yıldır seni ona üzdürdüm.. |
Alıntı:
omzuma yaslan Esen seni çok seviyor,seviyor,seviyor…Çok üzgünüm ama beni daha fazla kırmana izin veremem ,duygularımı tekmeleyişini daha çok izleyemem ne hep yaz şu sevdamız ne de hiç durmadan kış söylediğim her şeyi unut beni unutma hiç .Ah karanfilim ne burnumdan gider ne de ellerimden çıkar kokun,ah işitmek istiyorsan gel şu elime bir dokun,beni bir silersin bir yazarsın bir öldürür bin kaçarsın. sago...(L) |
Sokaklarda yanımda dolaşan yağmur Geceleri başucumda duran yağmur Avucumda ellerin yerine yağmur Vur yüzüme vur yüzüme Saçlarımda nefesin yerine yağmur Dudağımda dudağın yerine yağmur Gökyüzünden çaresizliğimi yağmur Vur yüzüme hadi vur yüzüme |
“Geleceğimi büyük bir tren istasyonundaki banklı ve damalı bir bekleme salonu gibi görüyorum. Dışarıdaki kalabalık beni görmeden koşturuyor. Hepsi bir acele içinde, trene veya taksilere biniyorlar. Gidecek bir yerleri,görecek birileri var. Ve ben orada oturuyorum, bekliyorum. -Neyi bekliyorsun Adele? Bir şeyler olmasını. “ |
Dağıtamıyor hiç bir güneş ruhumdaki sisi ve ben hala yarın güzeldir diyorum kalmasa da albenisi..." ~ |
Hayatımı uzaktan seyredenlere, iyi seyirler diliyiorum. |
Öyle bir rüyaydın ki Sadece bir kez gördüğüm Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün . . . |
Keşkelerin olmadığı bir yerde yaşamak isterdim... |
| Saat: 02:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık