![]() |
Mevsimler gibisin değişirsin, ya beni üşütürsün ya yakarsın. Kendimden her gün parça koparıyorum ama sen bunu nerden bileceksin yavrum? |
Gözlerine nasıl ulaşmalı ? Nasıl girmeli kitabene... |
SÜRAHİ OLMAK İÇİN ZORLAMA KENDİNİ,BARDAK OL Kİ SÜRAHİ KARŞINDA EĞİLSİN,İŞDE BU YÜZDEN HERKES ALNINDAN ÖPER BARDAĞI. . . ! |
Ever tried, Ever failed. No matter. Try Again, Fail again. Fail better ! |
Özlenen Mevlâ ise gönül özünde; Mahkûm etme gözyaşını, salıver gitsin. Özleten Leyla ise dünya yüzünde; Mahrum etme genç yaşını, siliver gitsin. |
Kendinden nefret edip ayna parçaLamak koLay. Sorun; sonrasında ortaya saçıLan binLerce " Seni " kim temizLeyecek ! |
Ne qüLümsemek qerçek mutLuLuktur Ne De aqLamak aCının ifaDesi Ne seni seviyorum sözü qeRçek seVqiDiR Ne De söyLememek seVmediqinin qösterqesi Hayat Ne qiDeni qetirir Ne De kaybettiqin zamanı qeRi çeviRir Ya yasaman qeRekenLeri zamanında yasayaCaksın YaDa yasayamadım diye aqLamayaCaksıN |
Her gün bir yerden göçmek Ne iyi Her gün bir yere Konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan Akmak ne hoş Dünle beraber Gitti cancağızım Ne kadar söz varsa Düne ait Şimdi yeni şeyler Söylemek lazım |
Bana dokunma!Yanımı senle doldurma!… |
Furkan Güven(sinerjik): @sertaberener rengarenk şarkınızın içine tükürmek istiyorum; ringa ringa'yı taklit ettiğiniz için. Sertab Erener: @sinerjik tukurun rahatlayin o zaman :) |
| Saat: 01:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık