![]() |
Oksijensiz bir ortamda nefes almaya çalışmak gibi bir şeydi sen kokan sokaklarda sensiz dolaşmak.. Şimdi o sokaklarda dolaşmıyorum ama kokunu her hissedişimde sen kokan herkese basıyorum küfrü.. *K.İ |
Günü gelince derdini kim taşısın Derdimi gömüpte sona varmışken Kalbim seni sewmeyeni yaşatsın BEN SENİNLE ÖLMEYE RAZIYKEN |
Aşk...Hayaldir...Biz her ne kadar uyumadığımızı iddaa edersek de aslında hiç olmamıştır |
Ben yaklaştım, sen uzaklaştın... İşte bugün baktığın yerde gözlerim yoktu! Sen bişey olucam derken bişey olamadın. DÖN DUR şimdi eski tecrübelerinle... |
Benim meşrebim zordur...Toprağım kıraç yerden alınmıştır, her bitki büyümez üzerimde,suyum ekşimş şarap gibi tatsızdır, Umuttan çok kuşku vardr yüreğimde, hoşgörüdn çok öfke vardr,nedensz düşmanlk gütmesm de,olur olmz şeye sevgi beslemm ben.Haktan yanayımdr ve hakikatten.Bu yüzden sevginn hak edenin hakkı olduğuna inan...ırm.Hak etmeyene sunulmayacak kadar değerlidir sevgi. |
ahmed 'Aşığım sana' cümlesinin sonundaki 'a' harfi terk etti seni. O da üzülmüyor gittiğine, " Sen hala 'Aşığım San' beni... " |
Ne sen söyledin derdini, ne ben sevdiğime inandım... |
Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsun, etme |
Gözlerin bile donmuş... O kadar soğuksun ki Elindeyse bir şişe içinde ben olsaydım Beni yudumlar mıydın? |
Bence birisi bu şehri alıp klozete atmalı ve üzerine sifonu çekmeli. |
| Saat: 03:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık