![]() |
çok basit |
NOKIA E71 'DE WINDOWS LIVE OTURUM AÇMA HATASI HELPPP Merhaba arkadaşlar; hotmail.com uzantılı bir msn adresimi NOKIA e71 üzerinde çalıştırdığım WLM da açabiliyorum. Ancak @msn.com uzantılı WLM adresimi açarken "SING IN FAILURE There was error with the Windows Live ID Service. Please Try again later" Hatası alıyorum. Dediğim gibi başka bir hesapta bu hatayı vermiyor. Sanırım hesabıma ilişkin bi hata bu ancak nasıl çözebilirim bir fikrim yok. Yardıma ihtiyacım var. :( Selamlar. |
ya çok fazla kntr gider mi acaba |
N 95 E GÖRE MSN PROGRAMI YOKMU WLANDAN BAGLANICAM AMA BULAMADIM MODELLER ARASINDA N95 İ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.!!!!!!!!!!!!!! |
n73 kullanıyorum. önce sertifika hatası verdi. tarihi geri alarak (2007 yılına) bu sorunu hallettim. ardından bağlantı tipimi seçtirdi. önce gprs seçtim, bir işe yaramadı. sonra internet'i seçtim ve bu sefer bağlandım. gayet güzel de çalışıyor... soru olursa yardımcı olmaya çalışırım. |
yyha bana 5300 ara göre msnne programı varsa söyleyın ya delırecem yha tukcell de bı ara gırıordum sonra bıseler oldu gıremıorum yha bılen varsa söyleyeebılır mı telefonun modelı : nokıa 5300 |
süresi gecmiş sertifika diyor yeniden güncellerseniz sevinirim. |
TSk bilgi icin |
süresi geçmiş sertifika:S, |
ya özür ama linki bulamıyorum 5310 için msn'e:( |
| Saat: 00:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık