![]() |
Sevgili Günlük, İnanmıyorum artık sevgi sözcüklerine sonunda hep bir bahaneyle bitiyor çünkü hepsi. Kararlıyım artık hayallerim herşeyden önemli benim için. Hayallerimin peşinden koşacağım ve artık SEVGİ SÖZCÜKLERİNE inanmayacağım!!!... |
Yine ben geldim karanlıktaki mavi kaplı günlük... Canım sıkkın yine unutmak zor oluyor bazı şeyleri...Bazı kelimeler akıldan hiç çıkmıyor... Ya hep ya hiç anlamına gelen sorular çıkıyor karşıma ... Bense ne diyeceğimi bilmiyorum kaybetmekten korktuğum için...Son 31 günüm kaldı zaten... 30 gün kala ya hep ya hiç olacak kesin kararlıyım... Umarım o zaman kalmaz bu düşünceleri... Neyse günlük iyi bak kendine şimdilik... |
Alıntı:
çok doğru ..hep inanan seven ama sonunda hayal kırıklığına uğrayan ben..karşımdakini de kendim gibi görüyorum ..inanıyorum seviyorum hep o olsun istiyorum elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ama yokk giden gidiyor gene ..bundan sonra inanmıcam yaa artık..her defasında üzülen ben acı çeken ben ağlayan ben ..değiyormu HAYIR neyse günlük gittim..görüşrüz |
Sevgili Günlük, Bugün herkes benden bunalım takılmamı isterken ben mutluydum. İçimde yaşamaya karar vermiştim çünkü yanlızlığımı. Belki birgün bu yanlızlık beni çok yaralayacak ama dayanacağım en azından hayallerimi gerçekleştirene kadar. Neyse sevgili günlük şimdilik hoşçakal gene gelicem ama ben :)... |
bir şiir okudum ve çok hoşuma gitti benim duygularım sanki o yüzden buraya yazmak istiyorum.. yine yağmurlu bir gece ve yine yalnızlık... herkes sevdiğiyle beraberken ben yine yazlnızım "kalbimdeki" keşke yanımda olsaydı desem de olmayacak biliyorum... gözyaşlarım yağmur damlalarına eşlik ediyor yine bir hayal var yanımda sarılmak isteyipte sarılamadığım beklemek, beklemek, ve beklemek tek yapabildiğim bu... istemek özlemek ama ulaşamamak kaderim desemde kabullenemiyorum başkasına ait olsa da... arayıp sormasa da... çok uzaklarda olsa da... "O" nu çok seviyorum yaaa işte günlük böyle bir durum benimkisi :( özlüyorum çok özlüyorum |
Uykum yok günlük uykum 2 gecedir gözümü yummuyorum...Bişiler olacak gibi geliyor bana gözüme uyku girmiyor... Sevdiğim kişi üzgün bense moral verme peşinde...İnşallah herşey yoluna girer günlük... |
günlerden pazar sıkıcı bi gün... benim 4 sınavım var ama herzamnki gibi pc basındayım :Dsıradan bi gün kısaca:S |
Bir soru neleri değiştirir... Helese sormaya cesaret edememek ve sonucunda kaybetmek sorupda hayır cevabını alıp yine kaybetmek... Bütün sonuçlar yokluk... Bilmiyorum günlük ne yapcağımı... Artık çevremdekilerede zarar verdiğimi düşünüyorum... 2 ihtimal ve ikisindede sonuç yokluk... Umarım delirmem günlük... :((U)(ci)(W) |
Alıntı:
Güncem; Şuan hala cumartesinin etkisindeyim.istanbulun gecesi bile bi farklı o anlar biraz anlatmayı deniyecem:o köprünün rengarenk kıyafetleri,o dolmabahçe sarayının asilliği o denizdeki mehtap , ışıklarıyla parlayan rumeli hisarı vee en güzelii gecenin sessiz ve kendine hayran bırakan hilaliydi.O güzelliklerin keşke fotoğrafını çekebilseydim. |
Sevgili Günlük, Hoş bir hafta sonu geçireceğimi düşünmüştüm fakat bir olayla insan yıkılabiliyormuş. Yani anlayacağın ne haftasonumdan birşey anladım ne de olaydan. Asıl bunlar değilde canımı yakan başka birşey var. Onun nerede olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Aslında merak bile etmemem gerekir ama demekki hala içimde bişeyler var. Ne yazıkki :(:( :cry: |
| Saat: 22:54 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık