![]() |
GÖZ KIRPMA SLM BENİ BU SİTEYE ÜYE YAPTIĞINIZ İÇİN TŞKLER YANLIZ BEN MSN İÇİN GÖZ KIRMALARI İNDİRECEKTİM YARDIM OLMA İHTİMALİNİZ VAR MI ACABA |
Arkadaşlar herkese selam siteniz hakkaten mütiş ama siz bence biraz daha tanıtıma önem verin ben google rasgele baktığım sayfalardan sitinizi buldum ama süper desem yeridir.hepiniz 30ağustos zafer bayramını kutlarım dz subayı bora.... |
merhaba ben gunay mesleyim elektronik.siteyi messenger liveye eklenti ararken buldun gordum kadarıyla sitede yok yok cok fazla bilgi gorunuyo boyle bi site hazırlayan herkeze cok tesekur ederim.bilgileri bizlerle paylastıkları için basarıların devamını dilerim |
msxlabs bana hep özelden çağrı atıyordum birgün herhalde unuttu özele almayı yine çağrı attı bende hemen aradım onu ama bu sefer ben gizli yaptım ona kimsin dedim oda ben msxlabs dedii (iğrençti dimi):D |
MERHABA BENİ DE MSXLABS A TUSUBASA ARKADAŞIMIZ YÖNLENDİRDİ :) |
selamlar..ben öztin..bu siteyi çok beğendim bana yiğenim önerdi sitenizi iyiki önermiş diyorum her zaman ve uzun süreli beraber olmak dileğiyle ... sevgiler... |
merhaba ben nette gezerken sitenizi gördüm inanın çok ilginç geldi çok eğlenceli bir site ve çok konuda bikgilendirici buldum aranıza katılmaktan çok mutlu oldum başarılar dilerim |
öncelikle herkeze slm bende bu siteyi googlede ararken buldum............ |
MERHABA BEN İNTERNETTE GEZİNİRKEN BULDUM BU SAYFAYI VE YENİ BAŞLIYORUM KULLANMAYA İNŞALLAH DA DEVAMLI KULLANIRIM İLK GÖRÜNÜŞTE GÜZEL BİR SAYFA GİBİ GÖRÜNÜYOR KULLANDIKÇA ANLIYACAĞIZ BAKALIM |
MRB MRB arkadaşlar ben furkan ankaradan...rap mekanında olduğum için çok mutluyum yarışmacı arkdaşlara başarılar dilerim:P |
| Saat: 01:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık