![]() |
ya lutfen ben cok aradın ama nasıl yapıldıgını bulamadım bana acık olrak anlatarak yazın mesela atıyorum msn engelleyenı bul yaz dın ordan nerelere tıklayacagım onları soleyın hade arkıler bb benlıyorum acıl |
msn listesinde olmama rağmen arkadaşım beni silmiş gözüküyor, araçlardan gizlilik bölümüne gelip kişiye sağ tıkladığımda sil seçeneği aktif ayrıca plus ve discoveryde de silmiş gözüküyor, anladığım kadarıyla plus ve discovery zaten msnin öyle demesine bağlı ama bu sorun benden başka birçok kişide var gibi görünüyor, msn sürümüm 2009 ve bu genel bi sorun mu? neden oluyor? ne zaman düzelir? lütfen bilgilendirin yardımcı olun |
Alıntı:
|
aktif görünüp benimle konusabiliyorsa bu nasıl oluyor benimle konusabilmesi için geri alması gerekir ama ben hala aktif görüyorum ve benimle konusabiliyor bu nasıl oluyor lütfen cvp bekliyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Gizlilik sekmesi istediğiniz adrese sağ klik ve Sil butonu aktifse silmiş demektir. |
bir arkadaşım beni engelleyip listesinden silmesine rağmen msnin son sürümünde birinin ağına katılmış iki üç gündür aşağıda dönüyor, profilimden yeniliklere baktığım zaman orda da çıkıyor... bu nasıl oluyor acaba? ayrıca bu kişinin profilini listesinde olmayan kişiler de görebiliyor... beni engelleyip sildiği halde benim msnimde gözükmesi aşağıda dönmesinin nedeni nedir? teşekkürler... |
| Saat: 16:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık