MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

Misafir 26 Aralık 2009 18:23

ya lutfen ben cok aradın ama nasıl yapıldıgını bulamadım bana acık olrak anlatarak yazın mesela atıyorum msn engelleyenı bul yaz dın ordan nerelere tıklayacagım onları soleyın hade arkıler bb benlıyorum acıl

erdem83 6 Ocak 2010 20:21

msn listesinde olmama rağmen arkadaşım beni silmiş gözüküyor, araçlardan gizlilik bölümüne gelip kişiye sağ tıkladığımda sil seçeneği aktif ayrıca plus ve discoveryde de silmiş gözüküyor, anladığım kadarıyla plus ve discovery zaten msnin öyle demesine bağlı ama bu sorun benden başka birçok kişide var gibi görünüyor, msn sürümüm 2009 ve bu genel bi sorun mu? neden oluyor? ne zaman düzelir? lütfen bilgilendirin yardımcı olun

erd_drknght 15 Ocak 2010 02:51

Alıntı:

erdem83 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1645279)
msn listesinde olmama rağmen arkadaşım beni silmiş gözüküyor, araçlardan gizlilik bölümüne gelip kişiye sağ tıkladığımda sil seçeneği aktif ayrıca plus ve discoveryde de silmiş gözüküyor, anladığım kadarıyla plus ve discovery zaten msnin öyle demesine bağlı ama bu sorun benden başka birçok kişide var gibi görünüyor, msn sürümüm 2009 ve bu genel bi sorun mu? neden oluyor? ne zaman düzelir? lütfen bilgilendirin yardımcı olun

bu genel ve bir süredir olan bir sorun, sanırım yeni bir güvenlik ayarına geçmiş olabilirler şimdilik bir çözüm bulunamadı bildiğim

Misafir 17 Ocak 2010 00:22

aktif görünüp benimle konusabiliyorsa bu nasıl oluyor benimle konusabilmesi için geri alması gerekir ama ben hala aktif görüyorum ve benimle konusabiliyor bu nasıl oluyor lütfen cvp bekliyorum

blaxoul 20 Ocak 2010 21:38

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 3190)
Not: Bir soruya cevap olan bu mesaj konu başına taşınmıştır.

Sizi kişi listesinden silenleri görebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor?

Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Ona mesaj gönderebiliyor olmanız aksini göstermez. Listesinde değilsiniz fakat mesaj göndermeye izniniz var. Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.

Güncel:
Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...

Listemde online olan (yani listesinde bulunduğum ve engellenmediğim) bir kaç kişide sil seçeneği aktif gözüküyor, anlamadım gitti. Hadi son güncelleştirme yüzünden diyelim, en son eklediğim kişide seçenek pasif görünüyor.

NeutralizeR 20 Ocak 2010 21:51

Alıntı:

blaxoul adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1664759)
Listemde online olan (yani listesinde bulunduğum ve engellenmediğim) bir kaç kişide sil seçeneği aktif gözüküyor, anlamadım gitti. Hadi son güncelleştirme yüzünden diyelim, en son eklediğim kişide seçenek pasif görünüyor.

Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...

Misafir 24 Ocak 2010 00:25

Alıntı:

msn den sildiklerim
msnden sildiğim kişileri geri getirebilmek için naapabilirim!!! arkadaşlarımın msnlerını hatırlamıyorum gecmıs dıye bısey varmı , varsa nasıl ogrenebılırım

Misafir 29 Ocak 2010 19:40

Alıntı:

silenleri gormenin en basit yolu
beni kim engelledi

_KleopatrA_ 29 Ocak 2010 19:43

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1673936)
beni kim engelledi

MSN'de engelliyenler görünmüyor ancak silenler gözüküyor.Ama bu dönemde Msn'de genel bir problem olduğundan yeni eklediklerinizin çoğu gizlilik sekmesinde sizi silmiş olarak gözükebilir.
Alıntı:

Birkaç aydır üyelerimiz tarafından sıkça sorulan bir soru.

"Arkadaşımla birbirimizi kişi listelerimize eklemiş olmamıza rağmen 'Gizlilik' bölümünde 'Sil' seçeneği aktif. Sebebi nedir?"

Windows Live Messenger hizmetinde genel bir sorun olduğunu düşünmekteyiz. Henüz Microsoft ya da başka bir kaynak tarafından bu durum doğrulanmadı ancak hemen herkeste bu problem söz konusu. Daha fazla bilgi edindiğimizde sizlerle paylaşacağız...

konuyu takip etmek için bakınız>Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...

Gizlilik sekmesi istediğiniz adrese sağ klik ve Sil butonu aktifse silmiş demektir.

erdem83 12 Şubat 2010 02:38

bir arkadaşım beni engelleyip listesinden silmesine rağmen msnin son sürümünde birinin ağına katılmış iki üç gündür aşağıda dönüyor, profilimden yeniliklere baktığım zaman orda da çıkıyor... bu nasıl oluyor acaba?

ayrıca bu kişinin profilini listesinde olmayan kişiler de görebiliyor... beni engelleyip sildiği halde benim msnimde gözükmesi aşağıda dönmesinin nedeni nedir?

teşekkürler...

Saat: 16:41

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık