MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ramsstein 19 Şubat 2006 19:43

ben soruma cevap alamadım yoksa atladım mı ya:( durumumu çevrimdışı ayarlayarak istediğim kişiye nasıl mesaj gönderebilirim

canımcım36 19 Şubat 2006 21:44

selam arkadaşlar
msn plus ı yüklerken bende şifre istiyor
bilen varsa sevinirim
veya neden yükleyemeiyorum
lütfen t-yardımmm

NeutralizeR 19 Şubat 2006 22:07

Alıntı:

ramsstein adlı kullanıcıdan alıntı
ben soruma cevap alamadım yoksa atladım mı ya:( durumumu çevrimdışı ayarlayarak istediğim kişiye nasıl mesaj gönderebilirim

MDX2TR yüklemeniz gerekiyor. Kişi listesindeki X sembolüne tıkladığınız zaman görünmezlik modu altından gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.

Alıntı:

canımcım36 adlı kullanıcıdan alıntı
selam arkadaşlar
msn plus ı yüklerken bende şifre istiyor
bilen varsa sevinirim
veya neden yükleyemeiyorum
lütfen t-yardımmm

ZIP Şifresi: msxlabs.com

cimcimem 20 Şubat 2006 14:33

Alıntı:

boys_yaralı adlı kullanıcıdan alıntı
SİZİ ENGELLEYENLERİ GÖRMEK İÇİN PRO: GEREKMEZhttp://blackhackers.forumup.com/templates/AcidTechBlood/images/lang_english/icon_quote.gif Sizi engelleyenler için sitelere bakmaktan sıkıldıysanız buyrun bu yazıldı mı bilmiorum ama benim çok işime yaradı

Araçlar;Seçenekler;Gizlilik

burdaki isimlere(soldakiler) sağ tıklayın sil yazısı belirgin ise sizi engellemiştir

ben anlamadım demeyin açık açık yazıyor

arkadaşa kesinlikle katılıyorum ve teşekkür ediyorum!hakikaten ya o kadar aradık durduk nasıl bulucaz bizi engelliyenleri nasıl görücez diye cvbı çok yakınımızdaymış meğerse:) ben denedim test ettim kesinlikle doğru!walla ne diyim akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler!thanks..

NeutralizeR 20 Şubat 2006 14:37

Alıntı:

cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşa kesinlikle katılıyorum ve teşekkür ediyorum!hakikaten ya o kadar aradık durduk nasıl bulucaz bizi engelliyenleri nasıl görücez diye cvbı çok yakınımızdaymış meğerse:) ben denedim test ettim kesinlikle doğru!walla ne diyim akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler!thanks..

Bu konu daha önce forumda defalarca konuşuldu.

Bu yöntemle sizi listesinden silenler hakkında bilgi alabilirsiniz, engelleyenler hakkında değil.

kongomen 20 Şubat 2006 15:43

Selam arkadaşlar,windows live mesenger ı yükledim fakat bir türlü giriş yapamıyorum devamlı hata veriyor bu işin başka bir yolu varsa aydınlatırsanız sevinirim syg...

NeutralizeR 20 Şubat 2006 16:04

Alıntı:

kongomen adlı kullanıcıdan alıntı
Selam arkadaşlar,windows live mesenger ı yükledim fakat bir türlü giriş yapamıyorum devamlı hata veriyor bu işin başka bir yolu varsa aydınlatırsanız sevinirim syg...

Muhtemelen hata vermiyor, oturum açmaya çalıştığınız hesap bir betatester hesabı değil diye uyarı veriyor. Betatester hesabınız olmadan Windows Live Messenger kullanamazsınız. En azından yama vs yüklemeden ya da microsoft public beta'sını yayınlamadan...

leonnn 20 Şubat 2006 16:21

selam arkadaşlar...
Benim problemim msn 7.5 kullanıyorum ve karşıdaki kişinin görüntü resmini kopyalamak istiyorum ancak bunu bir türlü başaramadım lütfen yardım edin. şimdiden teşekkürler.

NeutralizeR 20 Şubat 2006 16:27

Alıntı:

leonnn adlı kullanıcıdan alıntı
selam arkadaşlar...
Benim problemim msn 7.5 kullanıyorum ve karşıdaki kişinin görüntü resmini kopyalamak istiyorum ancak bunu bir türlü başaramadım lütfen yardım edin. şimdiden teşekkürler.

Messenger Plus! ve StuffPlug-NG eklentilerini yükleyin, StuffPlug-NG konularını inceleyin. (Görüntü resmi hırsızı özelliği)

kongomen 20 Şubat 2006 17:12

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Muhtemelen hata vermiyor, oturum açmaya çalıştığınız hesap bir betatester hesabı değil diye uyarı veriyor. Betatester hesabınız olmadan Windows Live Messenger kullanamazsınız. En azından yama vs yüklemeden ya da microsoft public beta'sını yayınlamadan...

Beta tester hesabı nasıl edine bilirim bilgi verebilirmisiniz.Fakat forumlarda okuyorum ki bu versionu kullanan arkadaşlar var acaba msn,8.0 ile windows live mesenger farklı programlarmıdır.Şimdiden teşekkürler syg...

Saat: 21:18

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık