![]() |
Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, 'yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun' |
Sen yelkovan, ben akrepmişim gibi davran bana... Hep koş peşimden ama eninde sonunda yakala, gel yanıma hatta, pilimiz bitsin, oradan hiç uzaklaşma... Nokta |
"Küçüklerin, büyüklük taslaması kadar tehlikeli bir şey yoktur." Stefan Zweig |
aşık oldun ya bikere,sevdin ya beni bikere,okadar güvendmki kendime artık o gönlünü avutamıcaksn.. ağlıcaksn ağlıcaksın yeter dicekler bi köşeye gidip yine ağlıcaksn okadar çok seviyosun ki beni nefret bile edemiceksin okadar çok alıştın ki bana her yerde beni görceksn sana öyle birşey yaptımki beni bidaha unutamıcaksn :) |
''..ve karınca ağustos böceğine der ki ; - çal ulen çal kışın ben bakçam sana..sabahlar olmasın,çal..çal..çal..!!!'':isl: |
Beni bi Solukta Çek İçine! |
Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan Özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayan |
Ne oldu orda? - Gencin biri işte.. - Seni tanıdığını mı sanmış? - Hayır, beni sevdiğini sanmış... |
Kırılgan, ürkek, mahsun. İçli bir şarkının sözleri gibi Gizli bir yangının gözleri gibi Aldatılmış çocuk yüzleri gibi kaldım. |
RAPmi METALmi Ben hayatımda metali seçtim... Siz neyi seçtiniz???????????????? |
| Saat: 00:11 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık