![]() |
HaNi DağLar vaR BaKtıqIndA UcU göRüLmeYen HaNi DenİzLer vaR BakTığınDa SonSuZa gİdeN Benİm de BiR Kalbİm vaR Senİ SevMekTen Hİç VazqEçmEyeNn. |
Kimseyi suçlama, Suçlanacak biri varsa o da sensin. Sonuçta o sana küçük bir umut verdi, Sen ise ona herseyini verdin. |
Sen ancak FAHİSE gönüllerin satılık sevdalarına layıksın benimkine ASLA! |
Burada hava her geçen gün biraz daha soğuyor... Zaman diyorum,biraz daha zaman... Dilimin ucundaki kelimeler bu kış da donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler... ...Biraz zaman diyorum.Kalbimin bir yanı sıcak kalabilirse bu kış,bir delilik daha yapacağım... Ne bir portakal bahçesinde dolaştım ne de bir posta treninde yolculuk ettim... Çiçekler bir açmaya görsün,bir çılgınlık yapıp hatır için öleceğim... Aslında seni çok özledim... |
Ama çok sevmişti...0.. Herhangi bir geminin limandan ayrılmasına bile ağlar oldum Sonra akşamların gelişi gündüzlerin vedası üzdü beni Sayende yaşadığıma bile efkarlanıyorum Artık gerisini sen düşün Nasıl bir selama mutlu oluyorsam Sensizliğimde bir yağmur damlası bazen kahrediyor beni Çok genç ölücem belki Belkide yaşayanlar kendi nefeslerine bile inanamayacaklar öldüğümde Elbette her veda gibi hüzünle uğurlanıcam Kimileri üzülecek kimilerinden fazla Az yaşadı diyecekler arkamdan az yaşadı Ama çok sevmişti... |
"Bir silgi gibi tükendim ben. başkalarının yaptıklarını silmeye çalıştım: mürekkeple yazmışlar oysa. ben, kurşunkalem silgisiydim. azaldığımla kaldım..." |
Ben sende solayım Sen bende diril Yada boş verelim Sen bende Ben sende Bir ilk gibi Soluksuz kalmalara sobelenelim Bir sen bide ben Ellerin bir de ellerim Sen mahmur; ben geç kalmış edalı Sen gülümsesen ben koşsam gün bitse ve ben sana gelsem... İşte yine Sobe SEN BENDE SAKLI; BEN SENDE... |
"Vurulana kadardır kuşların hürriyeti...!" |
"belki biraz ara bir daha merhaba diyene kadar şimdilik eyvallah" |
ölesne.. Korkularım korkularınla yüzleşirken yüzüme bak,olur mu? Duygularım duygularını beklerken kalbimi dinle, olur mu? Bu seni senden çok isterken hep geri benden kaç, olur mu? Kalbim kalbine muhtaçken sen bana bunu çok gör, olur mu? |
| Saat: 00:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık