![]() |
Bir seyler biliyorsam kendime değilmiydi motora motor dersi ne gerek direksiyon dersine devam... |
ya çook şey öğrendim,ya da hiç bişey öğrenmedim.hangisi doğru acaba.bu kadar şeyi boşuna mı yaşadım!! |
Bir haksızlığa uğradığımda, bana kimse ''acımıyor'' acaba çok mu güçlü görünüyorum? |
şte öyle bir oyundur ki hayat, bazen kaybetmenin sebebi oyunu kuralına göre oynamış olmandır |
Eskiden Derdim Ki; İnsanın Başına Gelebilecek En Kötü Şey Birgün "Yapayalnız Kalması"dır. |
|
''Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim'' Neydiki farkın ne farkın kaldı, sen eski bir kankam gibi farkın, yada bir tostun ana malzemesi kaşar farkın yoksa arabada beş evde on beş diyenlerden ne farkın kaldı neee? Mide bulantısı iste yüzüne tükürülse yağmur yağıyor sanan bir kişiliksin! Ve hala seni görebiliyorum diyecek söz yok yazık! Engeller asılmak içindir her türlü ulasıcam!!! |
Eğer bir dış etken seni üzerse, duyduğun acı o şeyin |
İlim... İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmezsin Ya nice okumaktır Okumaktan murat ne Kişi Hak´kı bilmektir Çün okudun bilmezsin Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok taat kıldım deme Eğer Hak bilmez isen Abes yere yelmektir Dört kitabın ma´nisi Bellidir bir elifte Sen elifi bilmezsin Bu nice okumaktır Yiğirmi dokuz hece Okursun uçtan uca Sen elif dersin hoca Ma´nisi ne demektir Yunus Emre der hoca Gerekse bin var hacca Hepisinden iyice Bir gönüle girmektir |
soldaki sıfırı sildik.. |
| Saat: 01:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık