![]() |
Alıntı:
|
slm Arkadaşlar ben msn de oturumu açabiliyorum daha sonra klişilerden birisine tıklayıp birşey yazınca entere basarak göndermeyi denerken şu hatayı veriyor http://img377.imageshack.us/img377/6871/sorun9hz.jpg sorun nedir nası çözülür...MSN yi sildim tekrar yükledim ama yok.. |
Alıntı:
Sisteminizde güncel bir anti-virus yazılımı yüklü mü? Oturum açtıktan sonra mı bu uyarıyı alıyorsunuz? MSN Messenger'ı kaldırdıktan sonra \Program Files\MSN Messenger klasörünü de silin ve tekrar kurun. |
Msn 7.5 Türkçe(en son sürüm) Antivirüs şuan yok Oturumu açabiliyorum ama msj yazıp entere basarken oluyor Silip tekrar yükleyeceğim sonucu yazarım |
bende aynı sorunla karşılaşıyorum program files dan dosyayı kaldırdığım halde..msn sürümüm 7.5 |
Alıntı:
|
evet kaldırdım ama hala sorun aynı... edited********************************************************************* **********************edited windows msn de de sorun aynı.. |
Farklı bir siteden MSN DiscoveryX v3 indirdim. Güvenilirmi? bunu öğrenmek istiyorum. Henüz programı kurmadım. Sevgili mod MSN DiscoveryX v3 ile ilgili bir cevap almam mümkünmü? |
hemen cevap bekleme kuralları oku |
Alıntı:
|
| Saat: 23:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık