![]() |
Nerdeyim; Neye isyan ediyorum.. Bilmiyor kimse .. Ruhumdan çoktan geçmiş sevdiklerim. Ölü yada Diri bedenimi bulana mükafatları bozuk para... Oysa bilmiyorlar toprak kokusu satıyor kimliksiz kimsesizliğim beton yığınlarına.. Bilmiyorlar... SessizLeştiğimi; Kırıldığımı; Soğuduğumu; |
Kadın olmak masallarda bile zor: Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın, Ya kurbağa öpersin, Ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin, Ya kuleye kapatılırsın, Ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın, Ya gece 12' de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır.. Ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan birilerine aşık olursun. |
I was in the wrong place at the wrong time.. |
"Sevgili dedi ki, düşüne gireceğim senin. Öyle sevindim ki yıllardır gözüme uyku girmedi.." |
Can yoldaşı dostlar çekildi gittiler Ecel çiğnedi hepsini birer birer Yan yana oturmuştuk hayat sofrasına Bizden birkaç kadeh önce sızdı gittiler... Hayyam. |
Benim sana asik oldugumu anlatmak için bir siirmi yoksa bir masalmi yazsam.Ama ben sana iki kelime yaziyorum.SENI SEVIYORUM. :inlove: |
Bir yol biliyorum... Bir ucu sen, bir ucu ben... Bir Şiir Yazıyorum... Kalemi sen, Kağıdı Ben... Bir Çiçek Biliyorum... Çiçegi sen, Dikeni Ben... Bir Göz Yaşı Biliyorum... Ağlayan BeN, AğLatan SeN... Bir KaLp Biliyorum... Kıran Sen, Kırılan BeN... Ama Yine de Bir insan Biliyorum... Yarısı Sen, Yarısı Ben... |
Zaman alıp götürür herşeyi, bende fazla kasmam. Bilirim dostlar silinir, aşklar silinir.. İşte böyle.. |
Dertli bir WC döneminin basladığı bir mevsim, klozetin kapağına oturamamak,son baharla belli eder kendini kara kıs derler ona. |
Biliyorum yarınlarım dünden farksız. Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız :( |
| Saat: 22:54 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık