![]() |
Zor ise sev, sevmiyorsa zorlama.. Unutma ki, senin için başkasını terk eden, başkası için seni de terk eder.. Hz. Mevlana.. |
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=275109565852293&set=a.265314396831810.79835.265281030168480& type=1&theater gülebilirsinz :D ---------- Mesaj tarihi 21:12 ---------- Önceki mesaj tarihi 21:11 ---------- Duvar Fotoğrafları | Facebook linki yanlış verdim özür :D |
Kimi eskidiği için yaşar, kimi yaşadıkca eskir. Ne tohumda keramet, ne toprakta, ne başakta.. Marifet yaşamakta… |
Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği. yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan ; bütün samimiyetinle affet.Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir. ... |
Çok şey değil, bana küçük mutluluklar yaşat, onlardan büyük mutluluklar çıkarmasını bilirim... |
Pişmiş 'Aşk' ıma ayrılık suyu kattın katalı Ne kıvamındayım yaşamın Ne tadında ne de tuzunda, Öyle uluorta içimde ki başkaldırışınla Kül gibi geçinip gidiyorum... ---------- Mesaj tarihi 14:07 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:02 ---------- Küçükken Nasildi Diye Sordu Anneme , " Küçükken Yaramazdı. " Dedi Annem , Tebessüm Etti .. Doğru mu Dedi Gözlerime Bakarak ... " Doğru Dedim " ve Aynen Tekrarladım Annemin Sözlerini; " Küçükken Yaram Azdı ...'' |
Sevmek saatlerce öpüşmek değil, öpmek için saatlerce düşünmektir. Özdemir Asaf |
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatı...r. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen... |
Şimdi geri mi duracaksın Saklanacak mısın şimdi Başa mı döneceksin Ne yaparsın? |
“Bazı insanlar gerçekten sihirlidirler. aranızdan bilmem kaç yüz kilometre, kaç aşk, kaç yabancı, kaç cümle, kaç şarkı, kaç öpücük geçmiş olursa olsun. onlar unuttuğunuz şeyleri hatırlatırlar size. sıcaktırlar. ... dışarıdan bakınca salt kaos görünürler. içlerinde ise saçını okşayarak uyutmak isteyeceğiniz hüzünlü bir çocuk saklıdır. asla sizin değillerdir, ama hep sizinledirler. en çok ihtiyacınız olduğu anda ortaya çıkar, ufacık bir hamleyle her şeyi yoluna sokarlar. onları sakın kaybetmeyin. ”:tender: |
| Saat: 21:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık