MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ahmetgns 5 Haziran 2008 16:17

Alıntı:

manselina adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1080456)
İlk önce dediğiniz gibi messengerı kapattım ama o işlem hala ordaydı onuda sonlandırdım yeniden messengerı başlattım ama o işlem görev yöneticisinde tekrardan ortaya çıkmadı yani messengerla alakalı bi işlem olduğunu sanmıyorum ve sorunum hala düzelmedi :(... Messenger oturumumu başka bir bilgisayardan açtığımda da aynı şekilde o kutucuk görünüyor..Sorunun benim bilgisayarımla alakalı olduğunu sanmıyorum...

Kusura bakmayın, ben başka bir kişinin sorusuyla sizinkini karıştırmışım. Siz http://account.live.com adresinden ülke/bölge ayarınızı değiştirmeyi dener misiniz? Son dediğinize bakılırsa sorun bilgisayarınızdan kaynaklanmıyor. Olsa olsa hesabınızla ilgili bir sorun vardır.

veyssi 5 Haziran 2008 16:59

nihayet messengeri yüklemeyi başardım ama o kare hala çıkıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve açıklama yaparsa sevinirim....

NeutralizeR 5 Haziran 2008 18:12

Alıntı:

veyssi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1080662)
nihayet messengeri yüklemeyi başardım ama o kare hala çıkıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve açıklama yaparsa sevinirim....

Siz de bir üst mesajda verilen adresten hesabınıza giriş yapın ve hesap bilgilerinizi güncelleyin.

manselina 5 Haziran 2008 23:14

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1080764)
Siz de bir üst mesajda verilen adresten hesabınıza giriş yapın ve hesap bilgilerinizi güncelleyin.

Dediğiniz gibi güncelleme yaptım ama yine o kare orda duruyo ve ben çıldırmak üzereyim ama en azından yalnız olmadığımı biliyorum artık..Sanırım sorunuma çare bulana kadar o kareyle yaşamayı öğrenmem gerekicek :) neyse artık allah daha beterini vermesin...

sinemiss_ 6 Haziran 2008 14:04

bi sorum olucak herzamanki gibi:D

benim msnimde ç.içi ç.dışı gibi yazan kısımlar ingilizceye döndü nasıl oldu anlamadım ve türkçeyken değişti birden:S

bunu ben tekrar türkçeye nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz?:(

she123 6 Haziran 2008 17:13

arkadaşlar yardım edinn

bana msnde kişiler çevrim dışı girdiği zaman bana bildirecek bir program var mı? varsa lütfen bana yardımcı olun çok acil.....:(:(:(:(:(

ahmetgns 6 Haziran 2008 18:01

Alıntı:

sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1081843)
bi sorum olucak herzamanki gibi:D

benim msnimde ç.içi ç.dışı gibi yazan kısımlar ingilizceye döndü nasıl oldu anlamadım ve türkçeyken değişti birden:S

bunu ben tekrar türkçeye nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz?:(

Kalan kısımlar hep Türkçe mi? Ve çevrimiçi ve çevrimdışı birçok yerde yazıyor, nereyi kastediyorsunuz?

Alıntı:

she123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082023)
bana msnde kişiler çevrim dışı girdiği zaman bana bildirecek bir program var mı? varsa lütfen bana yardımcı olun çok acil.....:(:(:(:(:(

Yok.

sinemiss_ 6 Haziran 2008 18:31

messenger penceresindeki tüm yazılar ingilizce dosya,eylemler,araçlar,bunların içerisindeki durmlar hepsi ingilizce görünüyo:(msn durumları oturum açtı kapadı kısımları

teknik bilgim çok fazla olmadığı için çok ayrıntılı anlatamıyorum:( bu anlattığıma göre yardımcı olursanız sevinirim:)

The Unique 6 Haziran 2008 18:42

Alıntı:

sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082091)
messenger penceresindeki tüm yazılar ingilizce dosya,eylemler,araçlar,bunların içerisindeki durmlar hepsi ingilizce görünüyo:(msn durumları oturum açtı kapadı kısımları

teknik bilgim çok fazla olmadığı için çok ayrıntılı anlatamıyorum:( bu anlattığıma göre yardımcı olursanız sevinirim:)

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Yüklemenizi tavsiye ederim :)

Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

she123 6 Haziran 2008 21:27

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082075)
Ve çevrimiçi ve çevrimdışı birçok yerde yazıyor, nereyi kastediyorsunuz?

Yok.

yaa messenger dan bahsediyorumm eğer karşıdaki insan msnden çıkmamış fakat çevrim dışı girdiyse bana bildirecek bi programdan bahsediyorum yeterince açıkmı acaba lütfen yardımm.......:(

Saat: 00:05

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık