![]() |
Alıntı:
|
nihayet messengeri yüklemeyi başardım ama o kare hala çıkıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve açıklama yaparsa sevinirim.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Dediğiniz gibi güncelleme yaptım ama yine o kare orda duruyo ve ben çıldırmak üzereyim ama en azından yalnız olmadığımı biliyorum artık..Sanırım sorunuma çare bulana kadar o kareyle yaşamayı öğrenmem gerekicek :) neyse artık allah daha beterini vermesin... |
bi sorum olucak herzamanki gibi:D benim msnimde ç.içi ç.dışı gibi yazan kısımlar ingilizceye döndü nasıl oldu anlamadım ve türkçeyken değişti birden:S bunu ben tekrar türkçeye nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz?:( |
arkadaşlar yardım edinn bana msnde kişiler çevrim dışı girdiği zaman bana bildirecek bir program var mı? varsa lütfen bana yardımcı olun çok acil.....:(:(:(:(:( |
Alıntı:
Alıntı:
|
messenger penceresindeki tüm yazılar ingilizce dosya,eylemler,araçlar,bunların içerisindeki durmlar hepsi ingilizce görünüyo:(msn durumları oturum açtı kapadı kısımları teknik bilgim çok fazla olmadığı için çok ayrıntılı anlatamıyorum:( bu anlattığıma göre yardımcı olursanız sevinirim:) |
Alıntı:
Yüklemenizi tavsiye ederim :) Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) |
Alıntı:
|
| Saat: 00:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık