![]() |
beni kim engelledi engelleyenler Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılarımla |
silenleri görme olayı da artık tam verimli değildi bu olay düzeldi mi yada yeni bir yol bulundu mu acaba |
Merhabalar, Kullanici sifremi unuttugum icin simdilik araniza misafir olarak katilacagim. Soru daha önce mutlaka cevalanmis olmali ama ben takip edemedim. Yukarda ki arkadasin da dedigi gibi bu özellik verimli degil yada tam anlamiyla aktif degil. Msn 8.5 de hersey normaldi. Msn'in son sürümünü yükledikten sonra durumlar degisti. Artik beni silenleri göremiyorum. Örn.; Bi kisiyi ekliyorum, o da beni ekliyor. Ikimizde birbirmizi listemizde gorebiliyoruz. Fakat gizlilik seçeneklerine baktigimda ve Plus programinin kisiler listesine baktigimda, ekledigim kisi de ekli oldugum halde beni sildigi gosteriyor. Bu durumu nasil duzeltebilirim? Bi caresi var mi acaba degerli bilgili arkadaslarim (: Bugun benim icin merak konusu, birine bakmam lazim kesinlikle silip silmedigini ogrenmem lazim benim. O yuzden lutfen biri bana yardim etsin :( Tekrar kusura bakmayin, forumu incelemeye vaktim olmadi. Belki de sorulmus soruyu tekrar sormus oldum. Simdiden ilginize tesekkür ederim... Zuhal |
Alıntı:
Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor... |
https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/buba.gifwalla bende bi yerde okumuştum denedim silen kişileri gösteriyor Msn pencerenizden 1- Araçlar (Tools) 2- Seçenekler (Options) ‘e tıklayın. 3- Gizlilik (Privacy) bölümüne girin. İsim listesindeki isimlerin üzerine gelip sağ tıkladığınızda, açılan menüde “Sil” (Delete) seçeneği çıkıyorsa karşı taraf sizi .MSN listesinden silmiş demektir. 1 - Arkadaşlarımızın yazdığı yukarıda ki bölümden sadece ve sizi silenleri veya sizin sildiklerinizi görürsünüz , engelleyenleri anlayamazsınız 2 - değişik sitelerde msn adresi ve şifreni girip engelleyenleri göstermez bu işlemde sadece yukarıda anlatıldığı gibi ve size yutturulmaya çalışılıyor , ayrıca msn şifrenizi de çaldırırmak da cabası Engelleyenleri anlamanın bir başka yolu kişiye mail atın , yollanan mesajdan hemen sonra Delivery status .... gibi bir mail size geldiğin de ve o mesajın içinde engellediğini düşündüğünüz kişinin adresi yazılı ise mailniz ona gitmemiş , yani ya msn adresini kapatmıştır veya sizi engelmemiştir . saygılar Yetkili notu (ahmetgns): Messenger'da engellendiyseniz bile kişiye e-postanızı ulaştırabilirsiniz. Messenger engeliyle e-posta engellenmez. |
Engellediğim kişi ileti gönderdi..? Forumda yazılanları okudum. Engelleme olayı ile ilgili olarak henüz kimler tarafından engellendiğini gösteren bir program yokmuş. Bu noktada bi sorum olacak: Geçen gün msnde çevrimiçiydim. Engellediğim bir arkadaş da çevrimiçiydi. Tabiki ben engellediğim için o beni göremiyordu. Fakat birden o engellediğim arkadaştan ileti geldi "naber" diye. Çok şaşırdım. Acaba bu mümkün mü? yoksa ben sanrı mı gördüm? Engellediğin birinden ileti gelmesi gibi bir olay olabilir mi? Teşekkürler. |
mrb benim msnde profilime gönderilen notu yeniliklerde nasıl silebilirim kimsenin görmesini istemiyorum çok acil bana bu konuda yardımcı olun lütfenn |
bence msnde sizi silenleri ve engelleyenleri öğrenmenin en iyi yolu baska bi msn adresi açıp onu oraya ekleyin. ve uzun süre o msnyi açmayın nasıl olsa o kişi sizi ekleyecektir. erkekler için erkek msnsi açıp eklemeniz bile etkili olur işte bu kadar:D:D:D |
slm ben engellediğim listeleri silmek istiyorum ama olmuyo yardımcı olurmusunuz |
| Saat: 16:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık