![]() |
msn sorununa çözüm bulundumu bi arkadaş daha bekliyo sanırım.. |
Arkadaşlar mesenger plus ve stuffplug-ng yükledim ancak bir türlü karşıdaki kişininin görüntü resmini kopyalayamadım bu konu da bilgisi olan warsa yardım pls. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
pc ye format atmak istemiyorum herşey 4-4 lük sorun sadece benim kullanıcımda diğer kullanıcıda sorunsuz çalışıyor(pc kullanıcısı) ama benimkinde olmuyor resmi tekrar veriyim bu hata geliyor.. http://img377.imageshack.us/img377/6871/sorun9hz.jpg |
Xp de Mesenger program ekleden kalkmıyor Selam arkadaslar oncelıkle konunun yeri burasımı tam bılmıyorum ama benım sorunum msn program ekleden kalkmıyor ne onar yazısı neden kaldır yada değiştir ışlmemı gozukmuyor yenı paketını ındırıp kurmaya calıstgımda ılk adımı kuruyor sonra wındows ınstaller de beklıyor sonra hata mesajı verıyor 1635 hata mesajı bu program yuklenemıyor dıyor tamamen sılıp yenıden yuklemek ıstıyorum nasıl yapabılırım cvp bekliyorum Yenisini kurmak ıstedıgım zaman verdıgı hata http://img429.imageshack.us/img429/162/hata3zi.png |
merhaba arkadaşlar bende msn 7.5.0324 için msn ghost proğramını arıyorum bilen bi arkadaş bana yardımcı olursa çok minettar olurum |
Alıntı:
Yani birden fazla kullanıcı hesabı var ve bu sorun sadece sizin kullanıcı hesabınızda mı oluyor? Muhtemelen sisteminize kurduğunuz programlardan bazıları sadece sizin hesabınızdayken çalışıyor. CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın. İşlemler listesindeki işlemleri, sorunsuz kullanıcı hesabındaki işlemler listesiyle karşılaştırın. Arka planda çalışan diğer tüm işlemleri kapatın (temel servisler dışındaki). Ayrıca Program Ekle veya Kaldır listesinden kullanmadığınız diğer tüm yazılımları da kaldırın. MSN Messenger'ı sıfırdan kurmak için bu adımları uygulamanız gerekiyor: 1-) Program Ekle veya Kaldır listesinden MSN Messenger'ı bulup kaldırın. 2-) \Program Files\MSN Messenger klasörünü silin. 3-) MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin. 4-) Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın. Alıntı:
5-) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve MSN Messenger'ı kurun. Alıntı:
|
Alıntı:
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular |
Arkadaşlar lütfen acil yardım!! Dün sitenizdeki linklerden Windows Live Messenger- Türkçe Yaması ve Bağlantı Yamasını indirdim. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda aşağıdaki gibi bir hatayla karşılaştım. http://img56.imageshack.us/img56/4518/msnhata7pk.jpg Bende sorunun Windows Live Messenger dan kaynaklandığını düşündüm ve programı kaldırdım. Daha sonra tekrar MSN 7.5 i yükledim fakat yine aynı sorunlka karşılaşıyorum. Fakat program ilk yüklendiği sırada gayet güzel kullanılabiliyor. Ama restart açınca bu hatayla karşılaşıyorum ve MSN açılmıyor. Ne yapmalıyım?? Lütfen yardım!! |
ben olmayan bir mail adresini kayıt ettirdim messengerda oturum açıyorum bi sorun yok fakat E-Posta adresi doğrulanmadı diyor bu yazıyı kaldırmanın bir yolu varmı? Yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler |
| Saat: 23:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık