![]() |
arkadaslar msn programim silindi bastan nasil inderebilir ve yükleyebilirim microsoft windows xp profesional 2002 kullaniyorum |
Alıntı:
Windows Live Installer |
bilgisayarımdan msn engellenmiş napabilirim merhaba arkadaslar bilgisayarımdan msn engellenmiş yardım ederseniz sevinirim:( |
Mrb arkadaslar . yaklasık 1 haftadır msn de cevrım ıcı olmama ragmen cevrımdısı gorunuyorm.ne yaptıysam duzeltemedım.msn lıstemdekılerın cogu benı cevrımdısı goruyor.yardımcı olun ltfn |
Alıntı:
Alıntı:
Sizede aynı şeyi sorup, işletim sistemini ve güvenlik olarak kullandığınız programları belirtmeniz gerekiyor. |
Alıntı:
dostum xp kullanıorm antivirüs programım nod32.ben cevrımdısıyım ama ıletı gonderememe gibi problemım yok.arkadaslarımla sohbet edebiliorm. ama onlar benı eger benden once oturum acmıslarsa offline goruorlar.benden sonra oturum acanlar onlıne goruyor!baska pc de denedim yine ayni.ciktim cafeye gittim ordan girdim ordada ayni.msn nin bikac tane surumunu ındırıp kurdum onlardada aynı.ne oldu bu msn ye bi türlü anlamadım.yardımcı olursanız cok sevinicem saolun |
Alıntı:
Öyleyse bu Messenger ile ilgili değil tamamen hesabınızı alakadar eden bir durum. Bu tamamen sürecek bir durum değildir, kısa olarak sürer. Fakat bununla ilgili MSN desteğe de böyle bi sorunu belirtebilirsiniz. |
tamam dostum cok saol. msn destekede basvurdum 3-5 tane msj attım ama hala beklıoruz bakalım düzelır inş .. |
yardımcı olurmusunuz arkadaşlar çok özür dilerim belki konuyu yanlış yere açtım yada yanlış yere danısıyorum.beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. sorunum şu : ben windows live messengerin son sürümünü yükledim bunula beraber discovery+plus yükledim yalnız yazışma penceremin araç çubugunda ifadelerim yada ne bileyim diğer butun görüntülü kamera başlat gibi hiçbir görüntüm yok.anlatlata bildimmi bilmiyorum ama inşallah anlatabilmişimdir.gercekten kaç zamandır ugrasıyorum ama onları araraç çubugumda yada penceremde göremıyorum.lütfen bana yardımcu olabılırmısınız. şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
Küçük ihtimalle de Messenger Plus! Live ile bir arayüz yükleyip o arayüzün seçeneklerinden bahsi geçen düğmeleri kaldırmayı seçmiş olabilirsiniz. O zaman da bu arayüzün seçeneklerinden ilgili kutuların işaretini kaldırıp Messenger'ı yeniden başlatın. |
| Saat: 23:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık