![]() |
sevgili gunluk bende şikayetciyim haksızlıklardan günahsız insanların acı cekmesinden ,acımasız insanlardan zor durumda kalıpta kimsenin elini uzatmasından ne diyim bilmiyorum galiba bu aralar dolma limitindeyim hadi sağlıcaklar huzurlu olmaya calıs bu kadar can sıkınıtısını tasıman hiçte kolay deil |
sevgili günlük seni kim ortaya çıkardıysa iyi etmiş . şiir yazamayınca imdadımıza yetişiyon ... |
Sevgili Günlük, Son 2 gün kaldı. 1 senenin hazırlığı 195 dakikaya sığıcak. Bu konuda tecrübeliyim ama genede korkum var nedense bilemiyorum anlayamıyorum bir türlü bunu. Birde tabi sınav haricinde kafamı meşgul eden öyle çok şey varki. Gelecekte neler olucak acaba? Ben kendi hayatımı bir yerden düzene sokmaya çalışırken hep bir yerler yıpranıyor, istediğim gibi olmuyor. Aşkta evlilikte benden uzak durması gerektiği kadar uzak dursun... |
sevgili günlük; ben ne zaman asık olsam karsmdakıne oyle baglanıyorumkı ayrılamıyorum baglanıyorum ama ihanet herzaman neden benı buluo anlayamıyorum |
mrb günlük.. ya beni anlayan yok galiba senden ve ondan baska.ben asıgım yaaa hemde coookk... üstelik kankilerimi de özledim.okul acılsada görüssek:D |
sevgili günlük bende bugun cok yoruldum ya :D |
slm günlük... bugün dersanem vardı.bisürü yeni kelime ögrendim..tabi bunları slayt seklinde hazırladım bugün sırf onun icin ugrastım.yarın tüm sınıfa izletmeyi planlıorum.bakalım begenecekler mi?:) |
sevgili günlük; her zamanki gibi rutin bir gündü benim için, ta ki gece yarısına doğru gelen bir tlf. moralimi bozuncaya kadar. sonra bu siteye rastladım nette dolanırken ve üye oldum. hoşgeldim yanımda sefalarda getirdim :) |
slm günlük.. suan itibariyle moralim cok bozuldu yaa.onu gercekten anlayamıyorumm.tavırları gercekmi yoksa beni sinir etmeye mi calısıyo bi türlü cözemiyorum..cok karmasık duygular icerisindeyim.... |
sevgili günlük, bugün hastaneye dedemi ziyarete gittim hastaneden hasta olup geri döndüm...ne olacak benim halim her şeyi kafama takıyorum...ne olur bana yardım ett günlük:(:(:( |
| Saat: 01:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık