![]() |
MSN'de birini eklediğimde kişi listemde değilmiş gibi gözüküyor Arkadaşlar msnimde birisi ekledğinde veya ben eklediğimde kabul ettiğimiz şartlarda O beni görebilir ama ben onları eklememiş olarak görüyorum yani pencere açıkken "Bu kişi listenizde değil.Eklemek için tıklayın." yazısı çıkıyo ve tıklıyorum ama hiç birşey olmuyo bu sorunum 1 aydır var anlamadım gitti.:( Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler... |
Msn'e açmak için tıklıyorum.Msn'in simgesi geliyor , kendisi geliyor,daha sonra msn kayboluyor.Bunun sorunu ne olabilir ?? |
Msn yi kaldır bilgisayarı resetle tekrar msn yi kur saygılarımla.... arkadaşlar size birşey soram.bilgisayarımıza hareketli bir kaydettik diyelim.sonra bu hareketli resmi msn ye yerleştirdiğimizde özellikle msn 8 de de hareketli görünür mü?Çünkü Bazı Dosyaları gösteriyormuş diye duydum.Kestane Kebab Acele cevap:dontknow: |
formattan sonra maile giremiyorum pc ye format attıktan sonra msn ye aynı kullanıcı adı şifreyle girebiliyorum ama maile yaxdıgımda hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor gireemiyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim |
Saygılar PCye messenger Plus ve özellikle Discovery programını kuruduktan sonra konuştuğum herkesin WebCam'ı varmış gibi görünüyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba? Msn versiyon : 8.5 Plus v : 4.60 Discovery v : 1.4 Teşekkürler.... |
bende 81000314 hatası veriyor... ama geliceni bildiğim için bekliyorum:D Geldi ßiLe... ßiraz ßekLemek Yeterliydi... |
Alıntı:
Önce kişilerin önbelleğini silmeyi deneyin. Oturum açtıktan sonra Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > "Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan görüntü resmimi,..... burda depolama" seçeneğini işaretleyin ve oturumu kapatın. Messenger'dan çıkın sonra tekrar girin ve oturum açın. Bu işe yaramadıysa muhtemelen hesabınızla ilgili bir sorun vardır. Kişi listesi kapasitesini aşmış olabilirsiniz. Listenizde kaç kişi var? Bunların hiçbiri çözüm olmazsa Windows Live Destekten yardım isteyebilirsiniz. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık. Lütfen daha sonra yeniden denyin. Windows Live Messenger oturumunuzu açmak için birkaç başarısız girişimde bulundu. Güvenlik duvarınız Windows Live Messenger uygulamasının gizmete bağlanmasını engelliyor olabilir.Lütfen güvenlik duvarı ayarlarınızı gözden geçirin. Daha fazla bilgi için satıcının yönergelerine bakın. Hata kodu: 80048820 Genişletilmiş hata kodu: 80048412 Oturum açmaya kalktığımda yukardaki uyarı penceresi açılmaktadır.Güvenlik duvarından WLM'a izin verdim.Sonuç aynı.Güvenlik duvarını kapadım yine aynı. Messenger´ı silip, en yeni versiyonunu yüklemeye çalıştım; ancak ondada bir verim alamadım.. yardımlarınızı bekliyorum.. |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı ve öncesinde üzerinde kullandığınız eklentilerle birlikte tamamen kaldırın. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve oturum açıldığında kurulumu yeniden yapın ancak Messenger oturumunu açmadan daha önce verdiğim adımları deneyin. Aşağıdaki linklerden daha önce indirdiğin programları kullanın, bunu yaparken messenger açık olmasın. Messenger Error Fixer'dan Generic Fix tuşuna basın ve kapatın. Host adreslerini de gerekli yere yapıştırıldığından emin olun. Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma Messenger Discovery Live'ı Tamamen Kaldırma |
live mesenger yükleyemiyorum yardımcı olrsanız sevinirim saygılar öncelikle iyi günler arkadaşlar bi sorunum var msn de virüs var diye başlat menüsünden calıştır a regedit yazıp birkac yere girdim oradan temizlerim dedim.sonra en iyisi komple live mesenger kaldırıp yenisini yükleyim dedim.mesenger le alakalı herşeyi sildim live mesenger installer 3.1,windows live mesenger,mesenger,gibi sonra yeniden yüklemeye calışıyorum olmuyor.msn sayfasından yada başka sitelerden bulup yükle butonuna basıyorum her defasında sayfa görüntülenemiyor diyor.bir kerede microsoft 0x80080296 diye bi hata raporu verdi ne anlama geliyo onuda bulamadım.system 32 ye girip bi kac yerde sildim virüs diye bilmiyorum ne yapacam ya kasayı kaldırıp balkondan atacam yada pc nin yüzüne bakmıcam artık o kadar sinirlendim yav.yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa yardım edin lütfen saygılar diliyorum.teşekkürler :| |
| Saat: 21:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık