![]() |
SeLam ArKadaŞLar. Benim Bir Sorunum Var Resimde Gördüğünüz Gİbi. NormaL bir ŞekiLde KOnuşma YaparKen Msn'm Donuyor. Ve 10-60 Saniye Arası Kendine GeLmiyor. Yanıt Vermiyor Dİyor. Ve SOnra OTomatik kendisine GeLiyor. SÜrüm: Windows Live Messenger 8.1 + Siyah Tema Yama. İşLetim Sistemi: Windows Xp + Vista Theme Yama Virüs Programı: KasperSky Şimdiden YardımLarınız İçin Teşekkür Ederim. Resim: http://img244.imageshack.us/img244/6850/32565853hc5.jpg |
Alıntı:
|
ya acil yardım istiyorum ben bilgisayara messengerii yüklemeye çalışsamda olmuyoo sanıırımm daha öncekii bi eklenttiymişş fakatt ne olduysa açılmıyoo patronun olu silmediğini solüyoo hiçç bi şekilde msn yükleyemiyorum açamıyorum bana yardım ederseniz sevinirimm acill durumm.... |
messenger açılır açımaz donuyor ??? yardım Lütfennn Pc : intel p4 2600 ghz işlemci - 512 ram - on board vga gibi işletim sistemi : xp Pro arkadaşlar düne kadar bişey yoktu.dün format attım herzamanki gbi. kurdum herşey güzel.fakat msn 8.1 vardı . açılırken dondu. 8.5 kurdum .antivirüs pc de yok. güvenlk duvarı kapalı. cpu sıcaklığı 30 -40 derece arası. msn açılıyor arkadaşlar filan hepsi gözüküyor ama ben tıklayamıyorum çünkü yanıt vermiyor.donuyor. bi türlü çözemedim lütfen yardımcı olun.bu arada adsl 1024-256 hızı da belirtim yardımcı olmak açısından. şimdiden teşekkür ederimm... |
Alıntı:
Messenger üzerinde kullandığın eklenti / eklentiler veya yamalardan kaynaklanıyor olabilir (yanlış anlaşılma olmasın XP'de kullandığınız Vista entegre programından kaynaklanmıyor). Eğer Kaspersky nin son sürümünü kullanıyorda Windows Live Messenger'a izin vermediyseniz arada bir Messenger'ı derin taramalardan geçiriyor (özellikle dosya aktarımlarında daha da zorluyor). Messenger Discovery Live eklentisi kullanıyorsanız konuşma olduktan kısa bir zaman sonra da böyle yapabilir. Yani konuşma anında uyarılar çoğaldıkça (örneğin; oturum açan kişi, çevrimdışı olan kişi ve X kişi size konuşma penceresi açtı gibi birden geldiğinde) donma olabiliyor. CTRL + Alt + Delete tuşlarına basarak (veya görev çubuğu üstünde sağ tıklayıp) görev yöneticisini açtığınızda Windows Live Messenger'ın bir tane çalıştığını ve Discovery'nin ise iki tane olduğunu görebilirsiniz. Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility |
msn için windows installer hata kodu 1601 KESİN VE %100 ÇÖZÜM şimdi arkadaşlar forumlarda araştırdım aynı sorunu bende yaşadım ve böyle neredeyse herkes çözüm bulmuş diğer türlü zor oluyor açıklama : başlat/denetim masası/yönetimsel araçlar/hizmetler/sağ tarafta nerdeyse bütün programlar var ordan ( windows installer ) buluyoruz ve sağ tıkla yapıp başlat diyoruz sonra yine sağ tıklayıp özelliklere giriyoruz orda başlangıç türü otomatik seçip uygula yapıyoruzki açılışta otomatik açılsın sonra yine sorun yaşamayın ve msn programı kuruyoruz yada diğer hata veren programları kuruyoruz eğer hala sorun yaşayan olursa konuya cvp yazabilir yardımcı olurum kolay gelsin sorunu çözmeniz dileğiyle saygılar |
Alıntı:
yardımın İçin TeşekkürLer. kaspersky'a İzin Verdim Sadece Plus Kullanıyorum discevery yok. msn'yi sildim tekrar yükledim düzeldi. teşekkürler. |
Bilgisayarımda sag alt kısımda bil. açılır açılmaz bilgilendirme kutusu diye bişey çıkyor ve ctrl+alt+del yaptıgımda görev yöneticisini hemen kapatıyor. Herkeze ileti atıyor ve saçma sapan yazılar yazıyor bunu silmenin bi yolu yok mu ?? anti-virüsler bunu silemiyor çünkü virüs olarak görünmüyor ve dosyasıda yok yada ben bulamadım aciilll yardımmmmm... |
Alıntı:
|
Hotmail hesabımı açınca otomatik bir program devreye giriyo Hotmail hesabı açınca eger ki yeni mail gelmişse bu program devreye giriyo ve yaklaşık 5 dk kadar mail hesabımı yönetemiyorum.otomatik olarak devreye giren programın adı MessMatic by COMBOMIX.yardımcı olursanız sevinirim :) simdiden tesekkürler |
| Saat: 21:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık