![]() |
Merhabalar Oncelikle baya sitedede aradim benim sorunuma benzeyen bir sorun bulamadigim icin size sormak istedim Messengerda listemedekilerle yazisamiyorum herhangi birinin nickine tikladigimda aciliyor lakin bir sey yazip enter yapinca sayfa yok oluyor baska msn adresiylede denedim gene ayni sanirim pcden kaynaklaniyor anti virus programim kaspersky yardimci olursaniz sevinirim su an ki kullandigim msn 9.0 |
msne plus eklentisini yükleyince sorun veriyor hata raporu göndermek istiyor bunu nasıl düzeltebilirim |
Arkadaşlar benim sorunum biraz daha garip Msn Plus Live i yükleyince Messenger Live otomatik olarak kapanıyor ve alttaki hatayı veriyor. Plus'ı sildiğimde hiçbir problem olmuyor, normal açılıyor. nasıl iştir anlamadım. Plus'suz yapamam, yardımınıza ihtiyacım var. http://img363.imageshack.us/img363/4600/plushatajv7.png |
Alıntı:
aynı sorun bendede var ya nasıl düzeltcez anlamadım msn plus silince düzeliyo silmeyince bozuluo msne girmiyo msn plussızda olmuyo puff :( |
arkadaslar sorunlarimiza yardimci olabilecek arkadaslar yokmu biraz acil sahsen benimki |
arkadaslar msn live 7.5 indirmek için kolay bi link eklerseniz sevinirim ya ben yanlıs yazıorum yada gözüm görmüor veya link yok:bow::haha::haha:8-)(H);):D |
Alıntı:
Alıntı:
|
msn hata veriyo 0xc0000005 msn de hata kodu veriyor ..lütfen yardımcı olur musunuz:? |
Alıntı:
Msn Messenger 0xc0000005 Hata Kodları ve Çözümü; Windows Live Messenger uygulamasını ilk kez başlatırken bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, SonicStage Mastering Studio Audio yüklü olan Sony VAIO bilgisayarlarda oluşur. Bu hatayı gidermek için aşağıdakileri deneyin: Görev çubuğunda Başlat'ı tıklatın ve ardından Sony VAIO güncelleştirme sitesini açan seçeneği belirtin. SonicStage Mastering Studio Audio uygulamasının geçerli sürümünü yüklemeyi ve kurmayı seçin. Yükleme ve kurma işlemlerini tamamlamak için Sony web sitesindeki yönergeleri izleyin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Messenger uygulamasını başlatın. Not: Sony VAIO güncelleştirmelerini yüklerken yardıma gerek duyarsanız, lütfen Sony VAIO Desteğine başvurun. |
merhaba. bugünarkadaşım bana dosya gönderirken pc resetlendi. ve sonrasında msn benim hesabımda dahil olmak üzere hiçbir şekilde açmıyor 1 saniye içinde kapatıması gerekiyor dior.. İşiniz Yarım Kaldıysa, Üzerinde Çalıştığınız Bilgiler Kaybolmuş Olabilir. hatası veriyor.messanger ı silip tekrar kurmama rağmen düzelmedi lütfen yardım edin. XP işletim sistemi kullanıyorum live messanger 8.5 kullanıyorum. nod32 antivürüs |
| Saat: 21:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık