![]() |
Alıntı:
Merhaba. Sisteminizi virüs bulaşmasından dolayı böyle bir uyarıyla karşılaşıyorsunuz, NOD32 nin gözden kaçırdığı bir virüs bunu yapıyor (Tehlikeli nitelikte ancak veritabanında bulunmadığı için tanıyamıyor bu virüsü.) Sisteminize Kaspersky kurup tarattırın ve bulunan zararlı içerikleri sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Silinme işleminden sonra bilgisayarda gözle görülür bi ağırlık ve işlemleri yapma da sorun çıkarsa format atmanız gerekecek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Windows Live Messenger sürümünüzü yazmamışsınız. Sanırım 8,5 değil eğer hala devam ederse bu sorun; Windows Live Messenger sürümünüzü yükseltmeniz gerekecek. Önerilen; |
Merhabalar Ben Messenger ( Hotmail ) Hesabıma Kişi Ekleyemiyorum. Nedendir bilemiyorum ama ben mesela a@a.com adresini eklemek istiyorum Bu Kişiyi Ekliyorum Ancak Ç.Dışı Gözüküyor Ç.içi Olsa bile. Ayrıca MSN Den Çıkıp Girince ( Reloq Atınca ) a@a.com adresini eklememiş gözüküyorum. Birşeyden Şüpheleniyorum MSN Discovery yüklüydü. Onu Güncelleyince Bu Problem ortaya çıktı ama zamanlamadan tam emin değilim erken veya geç te olabilir. ama sonçta msn discoveryi sildim bilgisayarımdan Mağdur Durumdayım AciL yardım Lazım. Lütfen yardım edin. //sarPP_17 |
Alıntı:
Windows Messenger ya da WebMessenger gibi başka bir uygulamada oturum açtığınızda sorun devam ediyor mu? |
1054 Kişi Var MSN Kişi Listemde Tam olarak bilqisi olan yokmu |
Alıntı:
|
Benim Sorunum Hala Gecmedi 8.5i Yukledim Gene Ayni Birisinin nickine Tiklayip Bisi Yazdigimda Sayfa Kayboluyor Hatta Gecenler Benim Agzimdan Karsi Tarafa Msj Yazdi Msnde YeniFoto Cektirdim Su Adrese Gir Bak Die Sonra Sayfa Kayboldu Anladigim Kadariyla Msnime Virus Girdi Bazen Seni Engelleyenleri Bulmak icin Su Siteye Gir Diye Arkadaslardan Msj Gelior Ama Sanirim Bu Virusun Etkisi Olabilir |
Alıntı:
|
Error 81000314: Your contact list is not available When you try to sign in to Windows Live Messenger, you receive error message 81000314 that states that your contact list isn't available. This issue can occur if the Windows Live Messenger service may be experiencing technical difficulties. If you receive this error, sign out, and then try to sign again later. To check the Messenger network status, visit the Windows Live Messenger Network Status website. Msndeki notlar sonucu ulasdigim msn sitesinde bu cvpla karsilasdim tam olarak nedir anlayamadim problemi ? |
| Saat: 18:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık