![]() |
arkadaşlar biri bana yardım etsin plss...msn avatar koyamıyorum hiçbir şekilde birde ifadelerin hiçbiri yok onları bile ekleyemiyorum.windows live messenger 8.5 final kullanıyorum hiçbir şekilde avatar ve ifade koyamıyorum vede avatar ve ifade kutusunda resim bile yok. birde resim degiştirte altta bi kutucuk var resimleri gösterme yazıyo o kutu işaretli işaretide kaldıramıyorum.ayrıca messenger discovery live onada resim koyamıyorum.msn program ekle kaldırdan kaldırdım kaç kere geri yükledim halen aynı.yardım plsssss... |
Windows Live Messenger 9.0 sürümünü kullanıyorum ve msn e giremiyorum ancak msg plus programını kaldırınca girebiliyorum msg plus yüklüyken hata bildrimi alıyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirm. |
mrb benım msn 9.0v ama acılmıor acılırken takılıyor. daha once de yaklasık 1 ay once fln aynı seyı yaptı silip kaldırmak ise yaramadı bende sistemi geri yukledım ama sımdı aynı seyı yapamam yaklasık 10-15gb lık dosya sıldım yardım edersenız sevırım |
live msn 8.1 kullanıyorum.etkinlikler yerindeki uygulama paylaşımı bir türlü açılmıyor. karşı taraftaki msn sürümüde 8.1.. güvenlik duvarından da izin verildi. bir tülrü bağlanmıyor. nedeni ne olabilir? |
ya neden kimse yardım etmiyo konu açtım yardım istemek için dedinizki konu açma buraya yönlendirnidiz yardımcı olacaklar diye şimdide kimse cvp bile yazmıyo anlamadım gitti.. |
nese sorunu hallettım yinede saolun... |
live msn 8.1 kullanıyorum.etkinlikler yerindeki uygulama paylaşımı bir türlü açılmıyor. karşı taraftaki msn sürümüde 8.1.. güvenlik duvarından da izin verildi. bir tülrü bağlanmıyor. nedeni ne olabilir? |
_Güvenlik duvarı nı kapatın _aynı modeme bağlı iki pc varsa ve bu pc lerde farklı msn kullanılıyorsa .aynı msn yükleyin |
güvenlik duvarından özel ayarlardan izin verilidi ama. ayrıca bilgisayarlar farklı yerlerde aynı modeme bağlı değil. |
biri yardım edebilirmi acaba... |
| Saat: 21:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık