MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

seytanreis 6 Ağustos 2008 14:00

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1139358)
Temiz bir kurulum yapmak sorununuzu çözebilir. Ancak şu şekilde yapmalısınız:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

dediklerini tek tek yaptım ama yine olmadı yinede saol diğer arkadaş gibi laf yetiştirmiyon millete hiç olmazsa bi çözüm yolu buluyon...

LeroanZ 6 Ağustos 2008 14:39

Benim nickim konuşma pencersinde Adım olarak gözüküyor... ?

arkadaşlar şimdi ben, tüm msn sürümlerinde, birçok bilgisayarda, birçok dilde denedim olmuyor bir türlü...
Sorunum şu:
***Msn ana penceresinden ayarlardan adımı değiştirdiğimde gözüküyor herşey normal ( msn ana pencersinde istediğim nick gözüküyor)
***Fakat herhangi bir konuşma pencresi açıldığında o konuşma penceresinin içinde nickimde hep adım soyadım yazıyor... ? ortalama 1 senedir de bu böyle =)
nasıl çözülür bu sorun ? teknik desteğe başvurdum fakat cevap gelmedi... ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

buzzz24 6 Ağustos 2008 15:10

acil yardım please!!!

mailim acılmıyor spacesime bile bakamıyorum sifre dogru ama acılmıyor bu yazıyor Windows Live alanı daha oncede boyle olmustu baya bı gırmemıstım acılmıstı 120 aktıve flln yazıyodu sımdı yıne böyle bi 120 gun dahamı beklıcem neden oluyor bu ? yardım edersenız sevınırım sımdıden tşkler.....

buzzz24 6 Ağustos 2008 16:04

acik yardım !!! msn acılmıyor..

merhaba ben msn giremeye calısıyorum ama girmıyor kittle die bişeyler cıkıyor
ya yanlıs adres yada çok oturum açmaya çalıstınız dıyor spacese girmeye
calısıyorum

Windows Live alanı

bu cıkıyor

sifrem yanlıs degil emınım cunku bı ara bayadır gırememıstım msn 120 gün
sonra fln aktıve msj geldı aktıv ettım sımdı bır 120 gün dahamı beklicem ?

emre392gs 7 Ağustos 2008 00:04

Msn 8.5 kurulum sorunu

öncelikle sorunum msn 8.5 kurulumu herşeyi temizledim kurma programı çalıştırdım fakat bir süre bekleyip yüklü değil diyor sistemim gereği bilgisayarı kapattığımda bilgisayara çökecek sistem ilk geldiği gün msn olduğu için kaldırdığımızda çöküyor acil yardımlarınızı bekliyorum:)

mihracester 7 Ağustos 2008 19:01

cok acillll
arkadaslar msn için hareketlı ifade indirdim fakat msn yukleyemıyorum yardımcı olurmsunuz

ahmetgns 8 Ağustos 2008 01:07

Alıntı:

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1139501)
hep çevirim dışı açılıyoo msnim nedeni nedir.???? arkdaşlar sinirlerim bozuldu bi turlu düzelmedi çevrimciye alsamda bi sonraki açılışımda yine çevirimdışı şekilde açılıyoo anlamadım gittii msn 8.5 ve plus kullanmaktayım 2 gündür boyleee....cevaplarınızı bekliyorum teşşekürler...:*(:*(:*(:*(:*(:*(

Alıntı:

The Unique adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1139511)
Kişisel durumunuzu çevirimdışı bırakıp oturum kapatırsanız yeni oturumunuzda çevirimdışı açılır :) Durmnuzu çevirimiçi yapıp oturumu kapatıp yeniden açın bakın ...

Bu böyle değil ki zaten. The Unique, kişisel durum ile MsgPlus!'ın kişisel durumlarını kastediyorsan orada Çevrimdışı göster'i seçemiyoruz. Normal Messenger da son bırakılan durumu değil, oturum açılırken kullanılan durumu hatırlayabilir.

Alıntı:

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1139567)
zaten cevirimci yapıp oturumu kapasamda yine sonraki açılışımda cevirim dışı açılıyooo anlamdın gittiii. yani ne durumda kaparsam kapayım hep çevirim dışı moddaa açılıyooooo....

Messenger'ı açtığınızda 'Farklı oturum aç' satırında "Çevrimdışı göster" mi seçilmiş durumda oluyor, yoksa orada başka birşey seçseniz bile oturum açtığınızda kendiliğinden "Çevrimdışı göster"e mi değişiyor?

Messenger Plus! Live'ın kaldırıcısındaki "Messenger'ı Onar" düğmesini kullanarak yüklü bütün scriptleri devreden çıkartmayı denediniz mi (tabii ki daha önceden herhangi bir script yüklediyseniz)_?

Alıntı:

LeroanZ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1139591)
arkadaşlar şimdi ben, tüm msn sürümlerinde, birçok bilgisayarda, birçok dilde denedim olmuyor bir türlü...
Sorunum şu:
***Msn ana penceresinden ayarlardan adımı değiştirdiğimde gözüküyor herşey normal ( msn ana pencersinde istediğim nick gözüküyor)
***Fakat herhangi bir konuşma pencresi açıldığında o konuşma penceresinin içinde nickimde hep adım soyadım yazıyor... ? ortalama 1 senedir de bu böyle =)
nasıl çözülür bu sorun ? teknik desteğe başvurdum fakat cevap gelmedi... ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Konuştuğunuz kişiler konuşma penceresinin ileti bölümünde (pencere başlığı değil!) adınızı nasıl görüyorlarmış, sorar mısınız?
Alıntı:

emre392gs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1140050)
öncelikle sorunum msn 8.5 kurulumu herşeyi temizledim kurma programı çalıştırdım fakat bir süre bekleyip yüklü değil diyor sistemim gereği bilgisayarı kapattığımda bilgisayara çökecek sistem ilk geldiği gün msn olduğu için kaldırdığımızda çöküyor acil yardımlarınızı bekliyorum:)

Sadece koyulaştırdığım yeri anlayabildim, çözüm burada olabilir mi: WLM Installer Kurulum Problemi ve Çözümü

Alıntı:

mihracester adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1140473)
cok acillll
arkadaslar msn için hareketlı ifade indirdim fakat msn yukleyemıyorum yardımcı olurmsunuz

Messenger'ın İfadeler penceresinden yükleyebilmeniz lazım. Konuşma penceresinin menüsü > Araçlar > İfadeler > Oluştur.

kerimcem 8 Ağustos 2008 15:32

messengerı çevirim dışı açılıyoo hep bu durumda çevirimci olarak alsamda konumunu bi sonraki açılışımda yine çevirim dışı açılıyo diğer kullandığım hesaplarda boyle bi sorun yok aynı pc de....

SeRCaX.TR 8 Ağustos 2008 20:46

Alıntı:

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1141074)
messengerı çevirim dışı açılıyoo hep bu durumda çevirimci olarak alsamda konumunu bi sonraki açılışımda yine çevirim dışı açılıyo diğer kullandığım hesaplarda boyle bi sorun yok aynı pc de....

O hesapta oturum açarken Farklı oturum aç : Çevrimdışı Göster olmamasına dikkat ediniz...

kerimcem 8 Ağustos 2008 23:29

kendim buldum yinede teşşekürler tüm register girişlerini sildim anca düzeldi ilginiz için teşşekküerler..

Saat: 18:37

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık