![]() |
Alıntı:
|
Benim nickim konuşma pencersinde Adım olarak gözüküyor... ? arkadaşlar şimdi ben, tüm msn sürümlerinde, birçok bilgisayarda, birçok dilde denedim olmuyor bir türlü... Sorunum şu: ***Msn ana penceresinden ayarlardan adımı değiştirdiğimde gözüküyor herşey normal ( msn ana pencersinde istediğim nick gözüküyor) ***Fakat herhangi bir konuşma pencresi açıldığında o konuşma penceresinin içinde nickimde hep adım soyadım yazıyor... ? ortalama 1 senedir de bu böyle =) nasıl çözülür bu sorun ? teknik desteğe başvurdum fakat cevap gelmedi... ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
acil yardım please!!! mailim acılmıyor spacesime bile bakamıyorum sifre dogru ama acılmıyor bu yazıyor Windows Live alanı daha oncede boyle olmustu baya bı gırmemıstım acılmıstı 120 aktıve flln yazıyodu sımdı yıne böyle bi 120 gun dahamı beklıcem neden oluyor bu ? yardım edersenız sevınırım sımdıden tşkler..... |
acik yardım !!! msn acılmıyor.. merhaba ben msn giremeye calısıyorum ama girmıyor kittle die bişeyler cıkıyor ya yanlıs adres yada çok oturum açmaya çalıstınız dıyor spacese girmeye calısıyorum Windows Live alanı bu cıkıyor sifrem yanlıs degil emınım cunku bı ara bayadır gırememıstım msn 120 gün sonra fln aktıve msj geldı aktıv ettım sımdı bır 120 gün dahamı beklicem ? |
Msn 8.5 kurulum sorunu öncelikle sorunum msn 8.5 kurulumu herşeyi temizledim kurma programı çalıştırdım fakat bir süre bekleyip yüklü değil diyor sistemim gereği bilgisayarı kapattığımda bilgisayara çökecek sistem ilk geldiği gün msn olduğu için kaldırdığımızda çöküyor acil yardımlarınızı bekliyorum:) |
cok acillll arkadaslar msn için hareketlı ifade indirdim fakat msn yukleyemıyorum yardımcı olurmsunuz |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Messenger Plus! Live'ın kaldırıcısındaki "Messenger'ı Onar" düğmesini kullanarak yüklü bütün scriptleri devreden çıkartmayı denediniz mi (tabii ki daha önceden herhangi bir script yüklediyseniz)_? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
messengerı çevirim dışı açılıyoo hep bu durumda çevirimci olarak alsamda konumunu bi sonraki açılışımda yine çevirim dışı açılıyo diğer kullandığım hesaplarda boyle bi sorun yok aynı pc de.... |
Alıntı:
O hesapta oturum açarken Farklı oturum aç : Çevrimdışı Göster olmamasına dikkat ediniz... |
kendim buldum yinede teşşekürler tüm register girişlerini sildim anca düzeldi ilginiz için teşşekküerler.. |
| Saat: 18:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık