![]() |
yaw bu the_devil bizim kanka oluyooo..Ben durmadan balata gıttıgımdee cocugu msxlabsta goruyodumm.Dıyodum oglum ne lan bu site ne işe yarıyo bagımlılık yapmıs sendeee cevabını vermeye gerek kalmadı üye olmam yettı :D |
Bende tesadüfen google de buldum siteyi ve beni etkileyen ses efektleri oldu ilginç bundan sonra buralıyım |
Sitenizin şu an içiriğine pek bakamadım ama site tasarım olarak yani görünüm çok güzel . Burayla daha dün tanıştım :) msn için bir pro arıyordum ki siz çıktınız :) ... Uzun beraberlik dileğiyle ... |
ben DARKROGUER MsXlabs la nasıl tanışdık int de gezinirken buluwerdim ve çok sewdim falan filan gerisi aynı |
yaaa burayı bana bi arkdaş tarif etti ben bi ara dinamik resimler felan koyuyodum msn e arkadaş dediki bunlardan başka varmı sende dedim bir kaç tane var işte paralı olduğu için almıodum bana da bi tanış vermişti dediki al bu sitede büssürü var bedavaya bende şaşırdım 1 kaç gün takılabildiğim kadar takıldım:D malum üye olmadan her yere giremiosun nese uzun lafın kısası foruma giremeyince üye oldum bu kadar |
Google da Marilyn Manson hakkında bi şeyler arıyordur. Burda biografisinin olduğunu gördüm. Daha sonra siteyi biraz gezdim ve hoşuma gitti. Umarım herkesle anlaşırım. İyi günler. |
site çok güsel tesadüf eseri buldum...ama bazı eksiklikler var(örneğin cep tel. oyun program vs. gibi) eğer bunlarda eklenirse msx eyardım edebileceğime inanıyorum... |
nette sorf yaparken rastladım ve üye oldum acaba oyunların tam çözümleri var mı bu sitede |
ARARKEN BULDUM.ARAYAN HEM MEVLASINI HEMDE BE... BULURDU İNŞALLAH HEP MEVLAYI BULURUZ. GÜZEL BİR SİTE PROGRAM İÇİN GİRİYORUM YENİYİM ALIŞIRIZ HERHALDE |
formunuz çok güzel başarılarınızın devamı dileğiyle .ben erhan öz yüksekokul öğrencisiyim bilgisayar teknolojisi ve prg. |
| Saat: 03:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık