![]() |
Alıntı:
Hayir olmadi boyle kullanacam demek :/ |
msn yuklenmıyor sıtedemı bı sorun var ] |
NeutralizeR üstadım ALLAH razı olsun sıkıntımı çözdünüz elinize kolunuza sağlık , msn 7.5 kullanıyordum düne kadar ( 8.1 in patchi ile ) dünden itibaren üst sürümü yükleyin diye durmadan uyarı verip açmıyordu , belirttiğiniz yerden yükledim ( MSN 14.0.8064.206 EXE ) bunu kopyalayıp açıldı çok şükür , şimdi rahatım :) kalın sağlıcakla teşekkür ederim :) |
merhaba ben 3 gun once windowslive yenı surumn istıyo yenı susrum ındırdıımde olmuyo yardımcı olabılrımısn |
ya ben yeni sürüm msn istemiyorummm ne yapmam lazımmm |
evet bende istemiyorum.Bu ilkdosyayı yükledim msidcrl.dll bulanamıdı fln tekrar yükleyin diye yazı çıkıyor |
Alıntı:
msn bilgisayarıma yüklenmıyor |
arkadaslar isallah olur konu Sahibi burdamı hala acaba? yardımcı olabilecekmı ? |
MSN 8.1 ıcın bırı yardım edebılır mı ? dosyayı ındırdım ustune yazdırdım yıne olmadı yıne olmadı. |
arkadaşlar yeni live msn yükledim katil olmamak için kendimi zor tutuyorum evde dört bilgisayarda msn açma özürlü oldu bana yardımcı olurmusunuz lütfen bir haftadır nerdeyse hata raporu veriyo kırıcam bılgisayarları ne biçim msn programı lanet olsun yaaaaaaaaa |
| Saat: 00:11 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık