![]() |
Malesef bu konuda hiçbir bilgim yok :bilmem: Ama 1-2 ekran görüntüsü - Msn sürümleri : Ör ; WLM 8.5. , Plus 4.70 , Discovery 1.5 , Stuffplug 3.5 gibi .... İşletim Sistemi : Ör ; MS Windows Xp SP2 , Intel Pentıum 4 CPU 2.66 Ghz , 766 MB Ram , NVIDIA Geforce FX 5200 gibi... eklerseniz daha kolay yardımcı olabilirler.... |
selamlar herkese msn 8.5 kullanıcısıyım msn plus ve msn discovery ısında ıcbr eklentı yuklu degıl sorunum şu ki; Kameram gerek normalde grekse skype gıbı dıger programlarda normal sekılde calıstıgı halde ve msn ın kamera ayarları ıle ses ve goruntu ayarları menusunde de saglıklı sekılde calıstıgı halde karsı tarafa kamera acmaya calıstıgımda uzun sure beklıyor ve karsı tarafa kısa bır sure beyaz ekran ızlettırerek kendı kendıne kapanıor. sızce sorun nerden kaynaklanıyor ayrıca hıcbır hata kodu da vermemekle bırlıkte webcam davetınız ıptal edılmıstır yazıyor.. denedıgım cozumler msn ı kaldırıp yenı msn kurdum (tamamen temızleyerek) webcam drıverını tekrar yukledım yalın sekılde msn ıle (pls ve dıscovery olmadan) denedım codeclerı unınstall yapıp tekrardan kurdum duzelmedı sızce sorun nedır? Konfigurasyon Win XP Sp3 Live messenger 8.5 Live Msn Plus Msn Discovery.. Notebookta sadece bu hatayı vermekte noebookun tum driverları kurulu zaten dıger programlarda kamera rahat ve net sekılde acılmakta |
Alıntı:
|
Bendede ilginc bir sorun war. Son eklediklerim listemde olmasina ragmen bende onlarn listesinde olmama ragmen, beni silmis olarak gozukuyor... Plus da oyle gozukuyor ve MSN seceneklerden sag tusla tikladigimda " sil " secenegi aktif. Fakat ben kisilerin listesindeym.. Baska bilgisayardada denedim ayni... Acaba ne sorun olabilir ? Tesekkurler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Internet özelliklerinde gelişmiş sekmesindeyken çekmiş olduğum resimdeki ayarları kendi ayarlarınıza da uygulayın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Messenger Kişi Listesinden sizi silenleri görmek istiyorsanız; |
yavvv inmiiiiiiiiii |
Ben tıkladım bir sorun yok gibi. Aşağıdaki bağlantıyı dene istersen bir de ... MSN Kişi Listesi Yöneticisi |
| Saat: 15:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık