MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

s3ckin 18 Ağustos 2008 13:29

MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

Denedim fakat ayni sorun var.. Son eklediklerim beni silmis gozukuyor fakat silinmedim kendimde denedim ...

Magnifique 18 Ağustos 2008 13:38

Alıntı:

s3ckin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149793)
MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

Denedim fakat ayni sorun var.. Son eklediklerim beni silmis gozukuyor fakat silinmedim kendimde denedim ...

Son eklediğiniz kişi sizi; Messenger Kişi Listesine kabul etmesi gerekiyor. Daha kabul etmediği için Messenger Kişi Listesinde gözükmüyorsunuz o yüzden Program'da Mavi şekilde eklediğiniz kişinin Messenger'ı gözüküyor. Kabul ettikten sonra yeniden deneyin.

c0mic 18 Ağustos 2008 14:08

Tekrar gonderıyorum.. hala çözemedim

selamlar herkese
msn 8.5 kullanıcısıyım msn plus ve msn discovery ısında ıcbr eklentı yuklu degıl
sorunum şu ki;

Kameram gerek normalde grekse skype gıbı dıger programlarda normal sekılde calıstıgı halde ve msn ın kamera ayarları ıle ses ve goruntu ayarları menusunde de saglıklı sekılde calıstıgı halde karsı tarafa kamera acmaya calıstıgımda uzun sure beklıyor ve karsı tarafa kısa bır sure beyaz ekran ızlettırerek kendı kendıne kapanıor. sızce sorun nerden kaynaklanıyor

ayrıca hıcbır hata kodu da vermemekle bırlıkte webcam davetınız ıptal edılmıstır yazıyor..

denedıgım cozumler
msn ı kaldırıp yenı msn kurdum (tamamen temızleyerek)
webcam drıverını tekrar yukledım
yalın sekılde msn ıle (pls ve dıscovery olmadan) denedım
codeclerı unınstall yapıp tekrardan kurdum
duzelmedı
sızce sorun nedır?

Konfigurasyon
Win XP Sp3
Live messenger 8.5
Live Msn Plus
Msn Discovery..

Notebookta sadece bu hatayı vermekte noebookun tum driverları kurulu zaten dıger programlarda kamera rahat ve net sekılde acılmakta

uqur17 18 Ağustos 2008 16:26

S.a arkadaşlar benim derdim msn açılıyor herhangi bir konuşba penceresi açıyorum slm nbr fln yazıorm karşımdaqi yazıo herneyse sora tam bişi yazarken bi kasıyor liste olan sayfadaqi dosya düzen olan alan beyaz oluyo yani kasıyo bi 15 20 saniye sora düzeliy her 2 lafta bir yapıyor bunu napmalıyım....Sindiden teşq ediorm arkadaşlar...

The Unique 18 Ağustos 2008 16:39

Alıntı:

uqur17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149891)
S.a arkadaşlar benim derdim msn açılıyor herhangi bir konuşba penceresi açıyorum slm nbr fln yazıorm karşımdaqi yazıo herneyse sora tam bişi yazarken bi kasıyor liste olan sayfadaqi dosya düzen olan alan beyaz oluyo yani kasıyo bi 15 20 saniye sora düzeliy her 2 lafta bir yapıyor bunu napmalıyım....Sindiden teşq ediorm arkadaşlar...

Msn nizi kaldırıp daha düşük 1 versionunu kullanın

torpidoo 19 Ağustos 2008 02:22

MerhabaLar , SplitCAM'da Nasıl Animasyon görüntüleri eklerim ? ejdeRha Görüntüsü falan , yani ben camera açtığımda benim yerima ejderha , başka bir animasyon karakteri nasıl çıkar , videoları mı var , yoksa biz mi ayarlayacağız .. çok acil yardım :(

s3ckin 19 Ağustos 2008 09:56

Alıntı:

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149800)
Son eklediğiniz kişi sizi; Messenger Kişi Listesine kabul etmesi gerekiyor. Daha kabul etmediği için Messenger Kişi Listesinde gözükmüyorsunuz o yüzden Program'da Mavi şekilde eklediğiniz kişinin Messenger'ı gözüküyor. Kabul ettikten sonra yeniden deneyin.

dogru soyluyorsunuz 2002'den bu yana MSN' kullaniyorum... Biliorum 3 gunden beri 15-20 kisi ekledim listelerinde olmama ragman silinmis olarak gozukmekteym.. Silen kisiler ile konusuyorum daha dogrusu listelerindeym fakat ben onlarn listesinde deilmisim gibi gozukuyorum. cok ilginc bir durum bu cozemedm de hic bi sekilde..

ressam61 19 Ağustos 2008 11:59

msn kişisel hasap bilgileri sayfasını acamıyorum yükleniyor diyor ve orda kalıyor acaba neden açılmıyor bilgisi ola yardımcı olsun lütfen şifremi değişmem gerek ve bilgilerimi kontrol etmem gerek.tşk..

venorin 19 Ağustos 2008 12:05

merhabalar, her sabah msn yi açtığımda daha önce engelleyip sildiğim kişilerin daveti yeniden geliyor, tekrar siliyorum, bu konuya kesin çözüm için ne yapabilirim, şimdiden teşekkürler

torchbearer 19 Ağustos 2008 12:27

Alıntı:

ressam61 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1150524)
msn kişisel hasap bilgileri sayfasını acamıyorum yükleniyor diyor ve orda kalıyor acaba neden açılmıyor bilgisi ola yardımcı olsun lütfen şifremi değişmem gerek ve bilgilerimi kontrol etmem gerek.tşk..

Bu sayfanın yüklenmesini engelleyecek bir durum mevcuttur. Misal internet kafelerde açılmaması gibi bir sorun olduğunda bu sorunun kaynağı filtre programlarıdır.

Alıntı:

venorin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1150550)
merhabalar, her sabah msn yi açtığımda daha önce engelleyip sildiğim kişilerin daveti yeniden geliyor, tekrar siliyorum, bu konuya kesin çözüm için ne yapabilirim, şimdiden teşekkürler

MSN Kişi Listesi üzerinden silme işlemi gerçekleştirdiğinizde sildiğiniz kişilerin messenger'ında hala ekli durumdaysanız, messenger'ı tekrar açtığınızda ekleme daveti gelecektir.

Saat: 18:37

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık