![]() |
Live Messenger 2009 Dosya Gönderim Problemi Konuyu yanlış şekilde açmışsam özür dilerim Forumunuzdan aldığım taze Live messenger 2009 ve patch ile kullandım Mükemmel bir görünüm oluştu, artı çok kullanışlı ancak rar dosyalarını gönderemiyorum, patch içeriğinde bulundan exe vs. izin verme özelliği de görüntülenemiyor, Gönderim yapmak istediğimde Klasik Antivirüs sorgusu çıkıyor Sorunumu nasıl çözebilirim? |
Selam, arkadaşlar uzun zamandır W.L.Messanger kullanıyorum ve de listemde 240 kişi var ama son zamandır böyle bir sorunum var, 35 bekleyen isteğiniz var diyor bende tikladım Bitir deyib çıkdım ama 35 bekleyen isteğiniz var öylece duruyor ama içi boşdur, ben bunu nasıl düzelte bilirim acaba? http://img227.imageshack.us/img227/189/msnxu6.jpg Son zamanlardada beni listesine ekleyenleri kabul etmem üçün çıkması lazım olan Tamam penceresi çıkmıyor bu yüzdende o kişiyle konuşamıyorum bunun sebebi nedir acaba? Arkadaşlar başka bir bilgisayardan Windows live messangerime giriş yapıyorum bu kezde 22 bekleyen isteğiniz var diyor ama her ikisininde içi boşdur, bu neden böyle oluyor? Birde eklediyim bir kaç kişi var offline olsada konuşa biliyorum ve resimdede görüyorsunuz Şimdi eklemek için burayı tıklayın yeri var tıklıyorum ama hiç bir şey değişmiyor bu neden böyle oluyor ki? http://img84.imageshack.us/img84/3616/msnfd6.jpg |
yardım ederseni sevinirim arkadaşlar bnm msndeki sorun yazılanlar gelmiyor bazen yazdıklarım gitmiyor neden acaba böyle bişi olabilir :S tşkler şimdiden ltf yardım :( |
Alıntı:
|
yardı edermisiniz ben hotmailden yeni bir e-posta aldım msn açmak için giriyorum ve açılmıyor live ıd kaydolmak için giriyorum bana E-posta adresinizin @ simgesinden sonraki bölümü (live.com, hotmail.com, msn.com veya passport.com gibi) "ayrılmış bir etki alanının" parçasıdır. Lütfen başka bir e-posta adresi yazın. die bir uyarı veriyor bana bu konuda yardımcı olursnaız sevinirim |
Alıntı:
zaten bir E - posta ' nız var diyor.. Messenger ' ınızın neden açılmadığını , ekran görüntüsü , messenger sürümünüzü varsa StufPlug Messenger Discovery , Messenger Plus sürümlerinizi ve işletim sisteminiz hakkında bilgi veriniz.. Bu tüm teknik destek talebinde bulunan üyelerimiz için geçerlidir.... |
Alıntı:
|
MSN'imde son ekledigim kisiler beni silmis olarak goruyorum fakat silmediklerine eminim cunku konusuyorum soruyorum.. Baska msnde kendim denedim fakat diger hotmail adresinde boyle sorun yok.. Benim kullandigim msn adresinde ne sorun olabilir ? |
sağolasın arkadaş güzel paylaşım |
arkadaşım benim sorunum pc yi heraçıp kapattığımda hep yeniden giriyorum msn adresimi en son live 9.0beta kurdum böyle oldu ne yapabilirim şindiden teşekkürler |
| Saat: 18:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık