MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

Masalım 5 Eylül 2008 19:25

evet aynı

yanı bu durumun oluşabilmesi için gereklı stuffplug harici bir program eklenti varmıdır onu merak edıyorum ben aslında

SeRCaX.TR 5 Eylül 2008 19:30

Alıntı:

eLLi5 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1167339)
msn adresim çalındı dolayısıylada geri almak için ne yapsam olmuyor onu geçtim kapatmak istiyorum oda olmuyor lütfen yardım edin:*(

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

NeutralizeR 5 Eylül 2008 19:52

Alıntı:

Masalım adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1167379)
evet aynı

yanı bu durumun oluşabilmesi için gereklı stuffplug harici bir program eklenti varmıdır onu merak edıyorum ben aslında

Hayır. Kişi listenizde çok fazla kişi mi var (engelliler dahil)? Sunucu tabanlı bir problem de olabilir. Başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa kontrol edin. Durum aynıysa Windows Live destek hattına başvurmanız gerekiyor: MSN Messenger - English (United States)

dj_eylul 6 Eylül 2008 10:54

:):)teşekkürler çok sağolunn

teknolaz 6 Eylül 2008 16:26

mrb.msn adresim hacklenmiş ve listedeki herkesi silmişler bu kişileri geri almak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim...SAYGİLAR....

keyci60 6 Eylül 2008 23:22

arkadaşım benim sorunum pc yi heraçıp kapattığımda hep yeniden giriyorum msn adresimi en son live 9.0beta kurdum böyle oldu ne yapabilirim şindiden teşekkürler allah rızası için yardım eden yokmu

smgee 7 Eylül 2008 13:51

dün akşamdan beri windows live messenger'ın hiçbir sürümü msnimi açmıyor... (hepsini tekrar tekrar yükledim!) 7.5te ise zaten geliştirmeyi öneriyor ve tekrar live'e geliyor! yalnızca benimkini değil bilgisayarımda hiç bir msni açmıyor! LÜTFEN YARDIM EDİN!!

torchbearer 7 Eylül 2008 14:25

Alıntı:

smgee adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1169104)
dün akşamdan beri windows live messenger'ın hiçbir sürümü msnimi açmıyor... (hepsini tekrar tekrar yükledim!) 7.5te ise zaten geliştirmeyi öneriyor ve tekrar live'e geliyor! yalnızca benimkini değil bilgisayarımda hiç bir msni açmıyor! LÜTFEN YARDIM EDİN!!

Karşılaştığınız hatayla ilgili biraz daha açıklamacı olabilirseniz yardım ettiğim konuda noktaları daha kesin vurgulayabiliriz.

cezerye 8 Eylül 2008 03:37

arkadaşlar msn i kurdum.. web cam daveti göndermek istediğimde şöle bi uyarıyla karşılaşıyorum.. kaldırıp tekrar kurdum fakat aynı sorun gene oldu bilgisi olan var mı acaba?

Alıntı:

Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız.

smgee 8 Eylül 2008 21:01

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1169163)
Karşılaştığınız hatayla ilgili biraz daha açıklamacı olabilirseniz yardım ettiğim konuda noktaları daha kesin vurgulayabiliriz.

O sorun çözüldü şimdi live messenger 8.5 düzgün çalışıyor fakat MsgPlusLive-470 yüklediğimde açar açmaz hata vermeye başladı ve giremiyorum.. plus'ı sildiken sonra sorunsuz çalışıyor program... ?? vee birden oldu ben ikisini birlikte sorun olmadan kullanabiliyordum... bir antivirus programını sildim zaten ben yüklemiştim kullanıcı adı falan istiyordu ve öylece duruyordu tarama falan yapamamıştım hiç zaten türkçesi de bozuk bir programdı... inşallah etkisi olmamıştır... ismi hatrımda değil...

Saat: 13:35

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık