![]() |
bana acil arkadaşlar acil yardım edın lütfen ya ne biçim iş zorlamı ya msn live kullanmak istemiyoruz bütün bilgisayarlarım çöktü ya hata roporu gömek istemiyorum lütfen yaaaa |
Alıntı:
Burada söylediğinizi aynen yapıyorum, bu kez şöyle bir hata çıkıyor: http://yfrog.com/0g37771367j Exception Processing Message c0000139 Parameters 16cdf8 162978 75b4bf7c 75b4bf7c Bu sorunu nasıl çözebilirim? Denemediğim yol kalmadı bir haftadır. cleanup kullanarak defalarca msn yi sistemden tamamen kaldırdım, yeniden kurdum olmadı. Eski sürümleri teker teker denedim, olmadı. 81000306 hatası veriyor, onu burada anlatılan şekilde düzeltiyorum, bu kez dll hataları veriyor. dll dosyasını bulup yüklüyorum, bu kez de böyle bir hata veriyor.. Lütfen acil yardım... :( |
Alıntı:
|
evet hangi sürümünü kişi listemi göremiyorum |
İlk mesajı inceleyiniz. |
cafede 7,5 sürümünü kullanmak istiyorum ama 7,5 sürümüyle 9.x versiyonlarında kameralı görüşme yapılmıyor. bunu çözmenin bir yolu varmı yardımcı olurmusunuz. |
artık 8.1 versiyonu da güncelleme istiyor:( lütfen bişeyler yapın |
|
arkadaşlar bu gün mesenger ın en son sürümünü yüklemek zorunda kaldım yoksa açılmıyodu msn.ama ben bunu kullanamam.galiba eski halinde kullanabiliyo muşuz.okudum eski mesajları ama hiç bişi anlamadım.lütfen bana yardımcı olun.ben eski msn iztiyorum :S:S |
25 sayfa okudum ve sanırım sorunumun ne olduğunu anladım hemen ulaşmak isterdim birine ama mümkün değil sanırım. Bende de 31 dll bilmemne sorunu çıkıyor, buradaki denilen her şeyi uyguladım. uygulamadığım bir tek msn 7.5 i burdan indirmek kaldı, çünkü burada sadece türkçe versiyonu var ama ben msni ingilizce kullanıyorum. illa buradaki ilk sayfadaki türkçe 7.5 sürümünü mü indirmem lazım? |
| Saat: 00:11 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık