![]() |
şimdi onların hepsinde sorun yok zaten benim listemde 200e yakın kişi var fakat spaceleri olduğunu bildiğim halde live messengerda kişi kartlarından spacelerine yönlenemiyorum çünkü işaret çıkmıyor bu başka live messenger sahipleri içinde geçerli fakat çözümünü msn messenger 7.5 için anlatmışlar live messenger için değil bunu nasıl çözebilirim |
SESİMİ DUYAN YOKMU BU NOTPED NE OLUYOR Bİ YARDIM :(:(:(:@ |
Sanırım Not Defteri Oluyor Notped :D |
Alıntı:
yaa arkadaslar bana yardim edecek bir kisi yok mu?????? :*(:*(:*( |
mrb yaw ben bu msn de media playere şarkı ekliyorum alttaki ama ordaki seçeneğe tıklıyorum ziyaret edildiğinde çal diye onu tıklıyorum kabul etmiyor tıklamıyorum sayfaya ziyaret edildiğinde kendin tıkladığında çalıyor ne yapmalıyım*-)*-) |
Alıntı:
hamann_m5, internet explorer seçeneklerini sıfırla, varsayılana döndür. Resimleri ekledikten sonra kendi alanına başka bir bilgisayardan gir, bak. Bunları denemeden önce sen başka birinin alanını aç, bak bakalım, bilgisayarın onların resimlerini gösteriyor mu? Sorun sadece senin alanında mı oluşuyor? |
yaw bende spaceye url eklemede sorun yaşıyorum. konu başında yazdığı gibi media playerdaki özelliklerdeki konumdan yazıyorum ancak hiçbir şekilde şarkı eklenmiş olmuyor. bi yardım pls... |
Alıntı:
|
yaw ben alanıma video yüklemeyi denediğimde bu alan geçici olarak kullanılmıyo yazıyo artık müzik koyulmuyomu yoksa bi türlü yapamadım. |
Alıntı:
benim space ing. olduğu için türkçe anlatayım iste yapmayı customize=ayarlar modüls=modül ya işte ilk baştaki seçenek temanın solundaki orada en alta diğer var onun yanındaki + ya tıkla windows media player ekle yazıyor ekleye tıkla kaydet ondan sonra tekrar kaydetmen lazımdı sanırım daha sonra link yapıştırbileceğin bi seçenek çıkıyor http:// gerisi boş oraya linki yapıştır kaydete bas tamamdır altaki resime benzer bişi olması lazım http://www.fileden.com/files/2007/6/22/1199963/dosya.JPG Bide bu media playerda eskiden sanırım liste halinde çaldırma yapabiliyoduk hala yapabiliyomuyuz bileniniz varmı 80 sayfayı incelemek zoruma gitti :D |
| Saat: 00:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık