MsXLabs
Sayfa 4 / 38

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/11947-cep-icin-windows-live-messenger-cepte-msn-wlm-mobile.html)

thesinner83 12 Kasım 2006 17:29

daha kurmadım ama şimdiden emeğinize sağlık diom ben.
teşkürler

shewky 12 Kasım 2006 20:46

çok saol güzel çalışıor 3230 da:)

hasretruzgari 13 Kasım 2006 09:26

Merhaba Arkadaşlar bende Motorola A1000 kullanıyorum symbian 7.0 bende bu programı kullanabilirmiyim bunun için yazılmış olan live messenger varmıdır.

cemcelik06 13 Kasım 2006 12:48

SEN VARYA SÜPER ADAMSIN VARYA NASIL YARDIMCI OLDUN BANA ANLATAMAM SANA

pearlbead 13 Kasım 2006 23:52

Süpersiniz valla ama Nokia 6230i desteklemiyor böyle programları indirdim ama tanımıyor .jar dosyasını acaba bununla ilgili bir eklenti mi olacak?

barioemre 14 Kasım 2006 15:55

yaa bunlar calısmıyorr hayatınız yalan
:@ :[ :inlove: :walk:

NeutralizeR 14 Kasım 2006 16:42

Alıntı:

hasretruzgari adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 259057)
Merhaba Arkadaşlar bende Motorola A1000 kullanıyorum symbian 7.0 bende bu programı kullanabilirmiyim bunun için yazılmış olan live messenger varmıdır.

WLM Mobile ya da Agile Messenger sürümlerinin telefonunuzla uyumlu olmadığını varsayarsak (önce denemenizi tavsiye ederim), bu program telefonunuzla uyumlu gibi görünüyor:
QuickIM MSN Messenger Universal Edition / free download

Alıntı:

pearlbead adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 260116)
Süpersiniz valla ama Nokia 6230i desteklemiyor böyle programları indirdim ama tanımıyor .jar dosyasını acaba bununla ilgili bir eklenti mi olacak?

WLM Mobile 386 dosyasının içinde bulunan WLM Mobile sürümü, telefonunuzla uyumludur. Daha önce telefonunuza bir java uygulaması kurmadıysanız, bu konudaki önceki sayfalarda bulunan mesajlarımdan birinde işinize yarayacak birkaç bağlantı vermiştim. Google'da daha geniş çaplı bir araştırma da yapabilirsiniz.

Alıntı:

barioemre adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 260845)
yaa bunlar calısmıyorr hayatınız yalan
:@ :[ :inlove: :walk:

Gerçekten de çalışıyorlar :)

aragornnn 15 Kasım 2006 12:38

Merhabalar arkadaslar slm, ben bu messnger programından yukledım telefonuma bılgısayardada yukledı gorunuyo ama telefonda bulamıyorum bunu. nereye yukledıgınden haberı olan varmı acaba model motorola V3x tesekkurler

aragornnn 15 Kasım 2006 14:19

Alıntı:

DeusEx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 257795)
Programı kurdum sonunda benim L6 'ama çok uğraştırdı lakin bu seferde program server'a bağlanırken connection hatası verdi ve bağlanmadı. Acaba benim ayarlarda mı bir hata var program gprsle bağlanamıyor?

slm bende de motorola var programı yukluyorum ama ndense makınadagoremıyorumm. nasıl yukledınn yardım edermısınn.

NeutralizeR 15 Kasım 2006 18:47

Alıntı:

aragornnn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 261993)
slm bende de motorola var programı yukluyorum ama ndense makınadagoremıyorumm. nasıl yukledınn yardım edermısınn.

Elimizde o modelde bir telefon bulunmadığı için net bir cevap vermemiz mümkün değil fakat Menü altındaki Ekstralar, Araçlar gibi alt menülere bakmanızı öneririm. Program adı ve sembolü, orjinal Windows Live Messenger ile aynıdır.

Saat: 18:41
Sayfa 4 / 38

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık