MsXLabs
Sayfa 4 / 16

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Şifre Kırma (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/124663-msn-sifre-kirma.html)

avincan 8 Ekim 2008 21:05

Kardeş ben msnsi çalınmış biriyim:*(. Eğer gerçekten msn şifresini geri getirmeyi biliyorsan ***** adresine detaylı mesaj atarsan allah senden razı olsun (kiminin parası kiminin duası:D) Gerçekten benim için çok değerliydi.

CrasHofCinneT 8 Ekim 2008 22:15

Alıntı:

avincan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1197854)
Kardeş ben msnsi çalınmış biriyim:*(. Eğer gerçekten msn şifresini geri getirmeyi biliyorsan ***** adresine detaylı mesaj atarsan allah senden razı olsun (kiminin parası kiminin duası:D) Gerçekten benim için çok değerliydi.

MSN şifresini kırıp geri getirmiyoruz, nasıl getirebileceğiniz hakkında bilgi veriyoruz... Geçmiş olsun!

avincan 9 Ekim 2008 15:15

Arkadaşlar C:\ üzerindeki bütün önemli dosyaları yedekledim. Şimdide internette ne şifre kırma programı buluyorsam indiriyorum. Yeni format attığım için virüs programıda yok. Şu an pc me her türlü virüs girebilir. Msn mi geri alana kadar da indircem. Ondan sonra da format atıp büttttün virüsleri yok etcem.:@ Ne zamandır bu işle uğraşıyorum.

ahmetgns 9 Ekim 2008 17:24

Alıntı:

avincan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1198443)
Arkadaşlar C:\ üzerindeki bütün önemli dosyaları yedekledim. Şimdide internette ne şifre kırma programı buluyorsam indiriyorum. Yeni format attığım için virüs programıda yok. Şu an pc me her türlü virüs girebilir. Msn mi geri alana kadar da indircem. Ondan sonra da format atıp büttttün virüsleri yok etcem.:@ Ne zamandır bu işle uğraşıyorum.

Adresinizi geri almaya çalışmanız anlaşılabilir ama bunu yapmak için onu sizden alanlarınkine benzer yöntem uygulamanız doğru mu? Üstüne üstlük, adres çalmak böyle bir programla kolayca yapılsaydı piyasada adres kalır mıydı? Bu yöntemi denediniz mi bilmiyorum ama ben yine de yazayım: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

avincan 9 Ekim 2008 17:42

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1198630)
Adresinizi geri almaya çalışmanız anlaşılabilir ama bunu yapmak için onu sizden alanlarınkine benzer yöntem uygulamanız doğru mu? Üstüne üstlük, adres çalmak böyle bir programla kolayca yapılsaydı piyasada adres kalır mıydı? Bu yöntemi denediniz mi bilmiyorum ama ben yine de yazayım: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Haklısınız. Ancak böyle bir şey olsa piyasada msn kalırmıydı derken, görüyoruzki o böyle bir yöntem kullanmış. Demekki böyle bir uygulama var. Ama herkes yapamadığı için msn çalma olayları abartılacak seviyede değil. Sizin dediğiniz yöntemide deneyeceğim. Teşekkür ederim. Saygılamrımla:)

RuffRyders 10 Ekim 2008 01:42

Alıntı:

avincan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1198652)
Haklısınız. Ancak böyle bir şey olsa piyasada msn kalırmıydı derken, görüyoruzki o böyle bir yöntem kullanmış. Demekki böyle bir uygulama var. Ama herkes yapamadığı için msn çalma olayları abartılacak seviyede değil. Sizin dediğiniz yöntemide deneyeceğim. Teşekkür ederim. Saygılamrımla:)

Benim bildiğim kadarıyla apuk supuk linkleri tıklamayıp yada tanımadığım birinden gelen mailleri kurcalamadığımız sürece bişey olmuyor... Ve hatta bazı linklerde "msn şifresi kırmak için bi program buldum bugün 7 kişinin msnini patlattım şu linkten indiriyosun sakın kimseye söyleme" gibi bişeyler diyerek bi link veriliyor linki tıklayınca anlıyosunuz ki 8. kişi sizsiniz... :) Bu ve buna benzer (tatil kazandın, cep telefonu kazandın şu linki tıkla gibi ve hatta araba bile kazanmıştım :P ) yöntemleri çok denediler ordan biliyorum. :S

cellcuk 10 Ekim 2008 01:45

Arkadaslar maalesef mumkun değil.. daha önceden 1-2 yıl önce mümkün dü ama hotmail güvenlik sistemini değiştirdiğinden imkansız.....

avincan 10 Ekim 2008 14:18

Alıntı:

RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1199216)
Benim bildiğim kadarıyla apuk supuk linkleri tıklamayıp yada tanımadığım birinden gelen mailleri kurcalamadığımız sürece bişey olmuyor... Ve hatta bazı linklerde "msn şifresi kırmak için bi program buldum bugün 7 kişinin msnini patlattım şu linkten indiriyosun sakın kimseye söyleme" gibi bişeyler diyerek bi link veriliyor linki tıklayınca anlıyosunuz ki 8. kişi sizsiniz... :) Bu ve buna benzer (tatil kazandın, cep telefonu kazandın şu linki tıkla gibi ve hatta araba bile kazanmıştım :P ) yöntemleri çok denediler ordan biliyorum. :S

Haklısınız:)Tek cümle ile "Ava giden avlanır" diyebiliriz.Ama ben böyle bir şey yapmamıştım.Saygılarımla:):):)(Y)

avincan 14 Ekim 2008 18:40

Arakadaşlar bi yardım eden olursa. Ben yeni konu açamıyorum. Tam hazırlıyorum, konuyu kaydediyorum, karşıma konumun kayıtlı olduğu sayfa çıkıyo, ordanda sayfayı yeniliyorum, böyle bir sayfa bulunamadı diyor. Konu aradan konuyu arıyorum yine çıkmıyor. O kadar uğraştığım iki konuda boşa gitti. Bi yardım lütfen. Mutlaka bilen vardır.:)Hatta onun için bu konunun içine yazdım. Kusura bakmayın:$

oydemir 23 Ekim 2008 16:37

MSN YARDIM

ARKADAŞLAR MSN ŞİFREM SÜREKLİ ÇALİNİYOR BEN YENİ ŞİFRE ALMAKDAN USANDIM ONLAR ÇALMAKDAN USANMADI NOLURSUNUZ YARDIM EDİN....!:@

NOT: ANLAMADİĞİM KONU BEN GÜN İÇİNDE 2 YENİ ŞİFRE ALIYORUM ONUDA DEĞİŞTİRİYOLAR BUNUNASIL YAPABİLİRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILAR

Saat: 11:51
Sayfa 4 / 16

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık