![]() |
olmuyor işte kurdum seçiyorum ama resim mesim gelmiyor çıldıracam ya |
yaf yok ya ya ben çok salakım yada bi sorun var insan 5 gündür kıytırık bir skin için uğraşırmı ya olmuyor işte olmuyor :*(o Lvback olayınıda yaptım oda olmuyor bana neeeeeeee bende istiyorum:*(Help me please:*( |
SeLAm Arkadaşım Ben De Denedim Ama Mesenge live 8.5 De oLmuyo Sanırım Aynen Resimde Anlatıldığı Gibi Uyguluyorum Yalnız Değişen Bi Şey Yok. Bu Konuda YArdımcı oLursanız Sevinirim. Bu Arada Paylaşımınızdan DoLayı Teşekkür Ederim. Her NE Kadar Ben Yapamamış oLsam Da Paylaşımınız çin Tşk Etmek Lazım Diyorum Emeğe Saygı Açısından. Saygılar... |
Ben 8.5 beta kullanıyorum malesef olmuyooo program için teşekkürler |
arkadaşım program nerde |
Alıntı:
nasıl mı? C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne lvback.gif adında bir resim at ve msn yi sonra çalıştır bak oluyo mu olmuyomu o zaman görürsün :D Not: Resim formatı gif olmak zorunda |
Skinner v1.2 Skinner v1.2 Arkadaşlar bu program ile daha önce MSN ana penceresine istediğim temayı yerleştirebiliyordum. Ancak, 8.5 finali kurduktan sonra bu yama çalışmadı. Sizlerden ricam, 8.5 için uyarlanması mümkünmüdür?;) Download link: NLShare.nl .::. Files |
Alıntı:
Arkadaşlar, bu konuda bilgi sahibi kimse yokmu? :$ |
TEŞEKÜR ELLERİNE SAĞLIK |
ya bundan program nasıl inio yaff |
| Saat: 20:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık