![]() |
merhaba ben programla sildim ama bir hata var sanırım sildiklerim msnımı actıgım anda ekledi olarak geliyor hepsi neden acaba??:( |
Alıntı:
Live messengerla uyumlu olmayabilir.. |
Bu programın yaptığını MSN zaten yapıyor. Mesele bizi silmeyenleri silebilmek ama hala öyle bir program yok sanırım. (arkadaş bu iş yaptığını yazmış ama olmuyor) |
Alıntı:
|
birader benm mns kişi çokluğu yüzünden açılmıo ama windows messengerde açılıo live messenger kullanıorm live demi bi sorun war bu aralr yok sa adreteki kişi çokluğundanmı ??? |
program anlatilan sekilde mukemmel kusursuz isliyo bi tum yazilan cvplari kontrol edin yahu millet aciklamis hatalarii.program icin salun.. yok virusmu yolladın gibisinden sacma bi cvp bile var.:S. ben aslinda prog rami kisi listemdeki insanları kolayca gruplandıracam sanmısıtımm ama ole degilmis bu konuda bildiginiz pro varmı ?? |
gizlilikteki kişiler silinmiormu bu olayda denedim olmadıda:S |
ya bunu ekliyen sığırr :) bu proğramı yapanda ayriyetten sığırr bu işlevi yapmak için bu proğramı yapmış bunun yapacagı işlevi zaten msnde sağ clik delete ile sile biliyorsun önemli olan gizlilik listesindekileri sildiğinde kurtulman ama hepsinin engeli kalkıyor :) bu proğramı kurdugunda msn yi açtıgında ise alayı önüne geliyor bidaha engelle dur hey allahım yaa neyse genede sağol bişeye yaramadı zaman kaybından başka ............. |
mrb bu silme işlemınden istedım onucu alamadım kımı sıldıysem gerı gelıo nasıl bişey anlamış deılım yınede saolun by.... |
karşımdaki kişi beni silmediyse onu engelli listemden kaldırmanın başka hiçbir yolu yokmudur mutlaka bir yolu olması lazım kafayı yicem ya adam silmiyo beni mail attım yinede silmiyo onu ordan kaldırmam lazım bilen varsa yazsın lütfen illa onun msnini hackleyip olemi silmek gerekiyor valla bilsem nasıl hacklendiğini öle yapcam amacım sadece orayı temizlemek hatunla kavga ediyoruz ya bunlar kim diyo valla bilen varsa allah rızası için sölesin :( |
| Saat: 16:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık